23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    4 νέα βίντεο του Samsung Galaxy S IV δείχνουν το Eyetracking και την Lock Screen

    Ίσως τελικά να μην χρειάζεται καν να κάνει την παρουσίαση η Samsung σήμερα το βράδυ για το Samsung Galaxy S IV. 4 νέα βίντεο που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, μας δείχνουν ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νέου smartphone (χαρακτηριστικό που θα χρησιμοποιήσει και η LG) που ονομάζεται SmartPause. Είναι το eye tracking system, δηλαδή, το σύστημα παρατήρησης της ματιάς σας, ώστε, αν σταματήσετε να παρακολουθείτε ένα βίντεο στο smartphone σας, αυτό να κάνει παύση και να συνεχίσει, όταν το βλέμμα σας επιστρέψει στην οθόνη.

    Στο δεύτερο βίντεο θα δείτε την λειτουργία floating touch, στην οποία, όταν βάζετε το δάχτυλό σας πάνω από μία φωτογραφία, χωρίς να ακουμπάτε την οθόνη, αυτή γίνεται highlighted, κάτι σαν την λειτουργία του S Pen χωρίς όμως, το S Pen.

    Στο τρίτο βίντεο βλέπουμε τη νέα οθόνη κλειδώματος του Samsung Galaxy S IV και έχετε ήδη καταλάβει πως πια, δεν αμφιβάλουμε πως πρόκειται γι αυτό, ε;

    Και το τέταρτο βίντεο, δείχνει τις επιδόσεις του browser.

    Μπορεί να κατηγορούσαμε στο παρελθόν την Apple για  διαρροές, αλλά μάλλον η Samsung κάνει πρωταθλητισμό τώρα. Εξακολουθούμε να ελπίζουμε βέβαια πως, η παρουσίαση απόψε που θα παρακολουθήσουμε μαζί, κάνοντας live chat, θα έχει να μας πει κάτι ενδιαφέρον και θα είναι και ένα εντυπωσιακό show, όπως αυτά που συνηθίζει η Samsung.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles