23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Όλη η σειρά Samsung Galaxy S (από το πρώτο S έως το S6 Edge) σε ένα infographic

    Πρόσφατα είχαμε την ανακοίνωση δύο συσκευών, που συνιστούν την 6η γενιά της οικογένειας Samsung Galaxy S, η οποία περιλαμβάνει κάποιες από τις πλέον πρόσφατες ναυαρχίδες της κορεατικής εταιρείας.

    Από το πρώτο Galaxy S μοντέλο, που ανακοινώθηκε το Μάρτιο του 2010, έχουν περάσει ακριβώς πέντε χρόνια, μέσα στα οποία η σειρά έχει εξελιχθεί αρκετά, φθάνοντας μάλιστα σε δύο μοντέλα σήμερα: το Galaxy S6 αλλά και το… περισσότερο καινοτόμο S6 Edge.

    Στο infographic που θα βρείτε στο τέλος του θέματος, μπορείτε να δείτε γρήγορα όλη την εξέλιξη της σειράς S: από την Super AMOLED οθόνη των 4 ιντσών του πρώτου μοντέλου με τον επεξεργαστή στο 1GHz, έως την 5,1 ιντσών Quad HD οθόνη των τελευταίων, αλλά και τον Exynos 7 Octa επεξεργαστή.

    Από την κάμερα που από τα 5 έφτασε στα 16MP (με οπτικό σταθεροποιητή) έως τη RAM που αυξήθηκε από το 1 στα 3GB και όλες τις υπόλοιπες αλλαγές που έχουμε δει στα μοντέλα, μπορεί να θυμηθείτε κάποιες από τις συσκευές που σηματοδότησαν την πορεία της Samsung τα τελευταία χρόνια.

    Samsung-Galaxy-S-line-Infographic

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles