17.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S IV. Νέα διαρροή με… hands-on video!

    samsung galaxy s iv hands-on china unicom

    Η Πέμπτη βρίσκεται πλέον σε… απόσταση αναπνοής και το Παγκόσμιο Διαδίκτυο έχει πάρει “φωτιά” από δημοσιεύματα που αφορούν το Samsung Galaxy S IV.

    Και ενώ οι Κορεάτες είναι “φειδωλοί”, δίνοντας στη δημοσιότητα μία φωτογραφία της συσκευής αρκετά… σκοτεινή, κάποιες άλλες διαρροές αποδεικνύουν πολλά περισσότερα.

    Έτσι, λοιπόν, πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε ένα video, το οποίο περιλαμβάνει ένα πραγματικό hands-on, από την ίδια πηγή που είχε διαρρεύσει τις φωτό του υποτιθέμενου S IV που δημοσιεύσαμε χθες.

    Φυσικά, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα είναι το τελικό design του νέου smartphone των Κορεατών ή απλά κάποιο από τα prototypes που έχουν κυκλοφορήσει για τη συσκευή (ή ακόμη και η Dual SIM έκδοση που θα κυκλοφορήσει σε αγορές όπως η Κίνα) σε κάθε περίπτωση όμως, πρέπει να παραδεχθούμε ότι φέρει σχεδιαστικά χαρακτηριστικά στα οποία μας έχει συνηθίσει η Samsung.

    Στο video είναι αξιοσημείωτο ότι ο uploader παίζει στο background ένα… promo video του iPad mini, διασκεδάζοντας με αυτό τον τρόπο με την κόντρα της Samsung με την Apple, ενώ δείχνει και κάποια στοιχεία από τη συσκευή όπως την πλάτη της, αλλά και το μενού της (σε άψογα… κινέζικα καθώς πρόκειται για μία πρόταση που προορίζεται για την China Unicom).

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι, σε περίπτωση που αυτό είναι το τελικό design του προϊόντος, η επιλογή του φανερώνει πως η Samsung δεν έχει διάθεση για μεγάλες σχεδιαστικές αλλαγές στις συσκευές της, παραμένοντας σ’ αυτό που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε Galaxy S και Note. Το αν αυτό όμως αποδειχθεί στην πράξη, θα το μάθουμε μόνο την Πέμπτη.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles