20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Watch6 Series: To smartwatch που σας βοηθάει να βγάλετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

    Ένα smartwatch αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της digital καθημερινότητάς μας, καθώς από τον καρπό του χεριού μας μπορεί να ξεκινήσει ένα γοητευτικό ταξίδι τεχνολογικών εξελίξεων και ευεξίας. H Samsung δεν σταματάει να εξελίσσει το concept του έξυπνου ρολογιού, δίνοντας σε κάθε φανατικό φίλο και λάτρη των wearables έναν ισχυρό βοηθό που μπορεί να κάνει monitor κάθε πτυχή της fitness καθημερινότητάς του. Η νέα σειρά Galaxy Watch6 αποτελείται από το Galaxy Watch6 και το Galaxy Watch6 Classic.

    Ολιστική προσέγγιση στα Galaxy smatrwatches!

    Το Galaxy Watch6 σε σχεδιαστικό επίπεδο, δημιουργήθηκε για να κεντρίζει το βλέμμα, με τα ποιοτικά υλικά κατασκευής που συνδυάζουν ανθεκτικό κρύσταλλο Sapphire και πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι να μαρτυρούν την premium «καταγωγή» του smartwatch. Με πραγματικά λεπτά  bezels και μία πιο μεγάλη οθόνη (20% μεγαλύτερη σε σχέση με την περσινή έκδοση, με ανάλυση στα 480×480 pixels και 2.000 nits (GW6 44mm) μέγιστη φωτεινότητα), το Galaxy Watch6 της Samsung χαρίζει μια εκπληκτική εμπειρία χρήσης.

    Με το Galaxy Watch6, οι χρήστες μπορούν να δουν τo κομμάτι του wellness μέσα από μία άλλη σκοπιά βάζοντας στόχους που θα τους βοηθήσουν να ακολουθήσουν το μονοπάτι της ευεξίας. To Galaxy Watch6 μπορεί να εκτελέσει το ρόλο ενός personal coach, ενός ειδικού συμβούλου που φροντίζει έτσι ώστε να είστε σε φόρμα. Με λεπτομερείς μετρήσεις, το Galaxy Watch6 δύναται να μετρήσει αποτελεσματικά και με ακρίβεια την αθλητική σας δραστηριότητα μέσα από μια σειρά από προγράμματα εκγύμνασης που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο “fit”. Επιπλέον, οι χρήστες του Galaxy Watch6 έχουν την ελευθερία, ώστε να προσαρμόσουν τqα προγράμματα αθλητικής δραστηριότητας πάνω στις δικές τους ανάγκες, θέτοντας τους δικούς τους στόχους που θα επιθυμούσαν να κατακτήσουν.

    Εκεί βέβαια που το Galaxy Watch6 γράφει… ιστορία στον γαλαξία των wearables είναι στον αποτελεσματικό τρόπο που «μετράει» την λειτουργία του ύπνου. Από τη στιγμή που ο σωστός ύπνος αποτελεί κομβικής σημασίας για την υιοθέτηση ενός wellbeing τρόπου ζωής, το Galaxy Watch6 εξετάζει λεπτομερώς τα στάδια του ύπνου. Παράλληλα, εκτελώντας χρέη ενός sleep coach, όχι μόνο αναλύει αλλά και «συμβουλεύει» για το ποιο θα πρέπει να είναι το κατάλληλο sleep pattern που θα πρέπει να ακολουθήσετε, έτσι ώστε να κοιμάστε σαν… πουλάκια. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε ένα ειδικά σχεδιασμένο λουράκι που αποτελείται από μαλακό ύφασμα για να μετράει την πρόοδο του ύπνου, χωρίς να σας ενοχλεί στον ύπνο.

    Εκπληκτικές εμπειρίες

    Tα Galaxy Watch6 και Watch6 Classic δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν ξεχωριστές mobile εμπειρίες στους χρήστες, προσφέροντας υψηλή ευελιξία και ταχύτητα. To Exynos W930 chipset δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς μπορεί να σηκώσει πολλά applications, ενώ τα 2GB RAM που το «συμπληρώνουν» εξασφαλίζουν την μέγιστη δυνατή απόκριση. Φυσικά, η Samsung δεν θα μπορούσε παρά να προσέξει ιδιαίτερα και το κομμάτι της αυτονομίας, για αυτό και το νέο έξυπνο ρολόι της έρχεται με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας και δυνατότητα για γρήγορη φόρτιση, καθώς με μόλις 8 λεπτά γρήγορης φόρτισης εξασφαλίζονται 8 ώρες επιπρόσθετης λειτουργίας.

    Επιπλέον, όπως όλα τα tech προϊόντα που φέρουν το εμβληματικό brand της Samsung, έτσι και η σειρά Galaxy Watch6 αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου διασυνδεδεμένου οικοσυστήματος, καθώς χαρίζει εντυπωσιακή ευκολία χρήσης όπως είναι οι λειτουργίες Απομακρυσμένης λήψη φωτογραφιών , η συνεργασία με τα Galaxy Buds, καθώς επίσης και με το My Phone location tracking. Τέλος, το Galaxy Watch6 της Samsung έρχεται με πλήθος από καντράν, τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το smartwatch σύμφωνα με το δικό σας προσωπικό γούστο.

    Δεν θα θέλετε να τα βγάλετε από τον καρπό σας!

    Με εκπληκτικές δυνατότητες ευελιξίας, υψηλή ποιότητα κατασκευής, state-of-the art λειτουργίες και εντυπωσιακή λεπτομέρεια στο κομμάτι της παρακολούθησης ύπνου και του personal coaching, τα Galaxy Watch6 και Galaxy Watch6 Classic από την στιγμή που θα τα φορέσετε δεν θα θέλετε να τα… αποχωριστείτε με τίποτα και να τα βγάλετε από τον καρπό του χεριού σας!

    Tη σειρά Galaxy Watch6 μπορείτε να την βρείτε από 319,90 ευρώ στο Samsung.com/gr, με δωρεάν standard παράδοση και δυνατότητα αποπληρωμής έως 36 άτοκες δόσεις.

    Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles