17.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Week: Εκπληκτικές προσφορές στο Samsung eShop

    Η Samsung Week, η εβδομάδα προσφορών σε επιλεγμένους συνδυασμούς Samsung προϊόντων επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά στο Samsung eShop. Έως και τις 31 Οκτωβρίου 2023, επιλεγμένοι συνδυασμοί αγορών σε προϊόντα από τις κατηγορίες smartphones, wearables, τηλεοράσεων και ήχου θα είναι διαθέσιμα με 15% όφελος, για αγορές αποκλειστικά από το Samsung eShop.

    Όσοι θέλουν να κρατούν περισσότερα προϊόντα τεχνολογίας στα χέρια τους, μπορούν να επωφεληθούν από τις αγορές τους, επιλέγοντας ένα από τα συμμετέχοντα μοντέλα της επικής, premium σειράς smartphones, Samsung Galaxy S23 μαζί με κάποιο άλλο προϊόν από τα συμμετέχοντα προϊόντα. Η προσφορά περιλαμβάνει επιλεγμένα μοντέλα Galaxy S23 | S23+ για επικές νυχτερινές λήψεις και βίντεο, καθώς και το εμβληματικό Galaxy S23 Ultra για εντυπωσιακές λήψεις με αισθητήρα κάμερας 200MP αλλά και εκπληκτική εμπειρία gaming σε Samsung smartphone.

    Κατά τη διάρκεια της Samsung Week, οι λάτρεις της τεχνολογίας μπορούν να συνδυάσουν το νέο τους smartphone με ένα από τα επιλεγμένα προϊόντα τεχνολογίας wearables και να ζήσουν την ολοκληρωμένη εμπειρία συνδεσιμότητας που προσφέρει το οικοσύστημα Galaxy. Στην προσφορά συμμετέχουν επιλεγμένα Galaxy Watch5 και Galaxy Watch5 Pro που αποτελούν τον κατάλληλο σύντροφο για την παρακολούθηση της ευεξίας και της φυσικής κατάστασης του χρήστη. Ακόμη, στο πλαίσιο της εβδομάδας Samsung Week, διατίθενται επιλεγμένα Galaxy Buds2 και Buds2 Pro, που προσφέρουν ποιότητα ισορροπημένου ήχου και λειτουργία ANC.

    Από τη Samsung Week δεν θα μπορούσαν να λείπουν προϊόντα εικόνας και ήχου που προσφέρουν εμπειρία ψυχαγωγίας με την υπογραφή της Samsung. Από τις προτάσεις ήχου της Samsung, η προσφορά περιλαμβάνει το Samsung Sound Tower MX-ST40B, την κατάλληλη συσκευή ήχου για τα πάρτι, που προσφέρει μια πλούσια ακουστική εμπειρία χάρη στον αμφίδρομο ήχο και την υψηλή ισχύ 160 Watt που διαθέτει.

    Και φέτος, η Samsung Week προσφέρει την ευκαιρία σε όσους αγαπούν την τεχνολογία να ανακαλύψουν την καινοτομία των Samsung προϊόντων.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles