17.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Skype Meet Now: Δυνατότητα εύκολων τηλεδιασκέψεων χωρίς λογαριασμό ή εγκατάσταση, στα πρότυπα του Zoom

    Η αναγκαστική παραμονή των περισσότερων από μας στο σπίτι, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά και οι αυξανόμενες ανάγκες για τηλεργασία που αποτελούν επακόλουθο της κατάστασης, έχουν κάνει τις υπηρεσίες τηλεδιασκέψεων ιδιαίτερα δημοφιλείς. Καθώς περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί παρόμοιες λύσεις πλέον, η Microsoft ενισχύει τις δυνατότητες της δικής της εφαρμογής, του γνωστού μας Skype, προσθέτοντας την ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία Meet Now.

    Ουσιαστικά, με τη νέα λειτουργία η συμμετοχή σε ένα meeting γίνεται πλέον πιο εύκολη, ακόμη κι αν κάποιος δεν έχει λογαριασμό στο Skype ή δεν έχει εγκαταστήσει την εφαρμογή.

    Πολύ απλά, παίρνοντας ένα call link από κάποιον, μπορείτε να συμμετέχετε σε μία συνάντηηση ακόμη και από το web χωρίς να έχετε την εφαρμογή ή λογαριασμό σ’ αυτήν.

    Πρόκειται για μία προσθήκη με την οποία το Skype ανταγωνίζεται το Zoom, το οποίο λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο και – παρόλο που έχει παρουσιάσει έκρηξη στη χρήση του αυτές τις μέρες – έχει προκαλέσει με μεγάλη συζήτηση και ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια της εφαρμογής και τα κενά που αυτή έχει εμφανίσει.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles