18.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Snapdragon 8+ Gen 2 θα κυκλοφορήσει… με διαφορετική όμως ονομασία!

    Ποτέ δεν είχαμε ακούσει ποια θα είναι η επίσημη ονομασία του Snapdragon 8+ Gen 2 όταν με το καλό έρθει στην αγορά, όμως για πρώτη φορά ακούσαμε πως το νέο SoC θα μπορούσε να έχει διαφορετικό όνομα, όπως ισχυρίζεται ένας γνωστός tipster από την μακρινή Κίνα.

    Γράφοντας στο Weibo, o tipster με το όνομα Digital Chat Station αποκάλυψε ότι η κύρια ταχύτητα ρολογιού του SoC θα είναι στα 3,36 GHz και ότι η διαδικασία των 4 nm της TSMC είναι ακόμα καλύτερη αυτή τη φορά. Με άλλα λόγια, αυτό το chip θα πρέπει να προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης από το ήδη πολύ αποδοτικό Snapdragon 8 Gen 2.

    Επιπλέον, ανέφερε ότι θα χρησιμοποιηθεί διαφορετική ονομασία, αναφέροντας ότι θα πρόκειται για ένα “περίεργο όνομα” (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό). Οι Snapdragon 8+ Gen 1 και Snapdragon 8 Gen 2 αποδείχτηκαν φανταστικοί επεξεργαστές, άρα οι προσδοκίες είναι υψηλές και για το Snapdragon 8+ Gen 2, ή όπως αλλιώς καταλήξει να το “βαπτίσει” η Qualcomm.

    Οι πρώτες φήμες σχετικά με το SoC στην πραγματικότητα ανέφεραν ότι δεν θα κυκλοφορούσε καθόλου. Παρόλα αυτά, τον περασμένο μήνα, μια γνωστή πηγή είπε ότι είναι πλησιάζει η στιγμή του και η αλήθεια είναι ότι έκτοτε έχουμε ακούσει αρκετές φήμες από τότε.  Μια άλλη αναφορά από τον περασμένο μήνα ισχυρίστηκε ότι το Snapdragon 8+ Gen 2 δεν θα διαφέρει σημαντικά από το Snapdragon 8 Gen 2. Αυτές οι πληροφορίες κοινοποιήθηκαν από τον ίδιο tipster που ανέφερε την αλλαγή ονόματος, παρεμπιπτόντως.

    O συγκεκριμένος tipster σε σχετικό post του κατέληξε ότι το Snapdragon 8+ Gen 2 θα είναι βασικά μια overclocked έκδοση του Snapdragon 8 Gen 2. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η διαδικασία 4nm του TSMC έχει βελτιωθεί και έτσι οι users θα συναντήσουν περισσότερες βελτιώσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles