20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Stars System Net: Όταν τα αστέρια της χονδρικής πώλησης «λάμπουν» στο πλευρό σας!

    Το τοπίο στην χονδρική πώληση των τεχνολογικών προϊόντων είναι άκρως ανταγωνιστικό και πολλές φορές μπορεί να γίνει… «ομιχλώδες». Για αυτό και για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε και να καταφέρετε να αναρριχηθείτε στην κορυφή των πωλήσεων χρειάζεστε να έχετε στο πλευρό σας την top εταιρεία διανομής χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα. Η Stars System Net, που εξειδικεύεται στην χονδρική πώληση δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς είναι η ιδανική επιλογή για να εκτοξεύσετε τις πωλήσεις σας.

    H Stars System Net διαθέτει μια τεράστια γκάμα προϊόντων χονδρικής καλύπτοντας ένα τεράστια φάσμα προϊόντων που καλύπτει από κινητά τηλέφωνα, tablets, PC hardware, wearables, audio gadgets, gaming accessories, Smart Home και ΙΤ products, παιχνίδια και άλλες πολλές κατηγορίες. Οι αριθμοί άλλωστε δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, καθώς η Stars System Net διαθέτει έναν πραγματικά τεράστιο κατάλογο από 100.000 και πλέον προϊόντα από 1.000 διαφορετικούς κατασκευαστές που «απλώνονται» σε 200 και πλέον κατηγορίες! H δε πολυετής πείρα των ανθρώπων της Stars System Net που ξεκίνησε τη λειτουργία της από το 2021 στις εισαγωγές και χονδρική πώληση ειδών, εγγυάται ταχύτητα στην παράδοση, αμεσότητα, αλλά και υποστήριξη σε κάθε σας βήμα (όσο δύσκολη και απαιτητική κι εάν είναι η παραγγελία σας).

    Ωστόσο, το σημαντικότερο είναι ότι με την Stars System Net οποιοσδήποτε πελάτης μπορεί να απολαύσει online τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης μέσω ενός εξαιρετικά γρήγορου και άμεσου συστήματος online παραγγελιών, το οποίο δημιουργεί την καλύτερη σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στην Stars System Net και στους πελάτες της. Μπαίνοντας στην ειδική πλατφόρμα, με απλά βήματα μπορείτε να προχωρήσετε στην καταχώρηση της παραγγελίας σας (ανά πάσα ώρα και στιγμή), παρατηρώντας μάλιστα την step-by-step εξέλιξη της. Μάλιστα, το εξελιγμένο εργαλείο της Stars System Net, σας δίνει τη δυνατότητα για να πραγματοποιήσετε δέσμευση αποθεμάτων, έτσι ώστε να μην χάνετε ποτέ την σειρά σας!

    Μέσω της ειδικής πλατφόρμας της Stars System Net, θα διαπιστώσετε το πόσο εύκολη είναι η διαδικασία της τοποθέτησης παραγγελίας, καθώς λίγα λεπτά είναι αρκετά για να κάνεις υποβολή της παραγγελίας σου μαζικά με CSV αρχείο. Επιπλέον, οι πελάτες της Star System Net έχουν πρόσβαση σε ανάλυση δεδομένων κατεβάζοντας σε CSV την παραγγελία τους και μπορούν να κάνουν αίτημα επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων (RMA), αλλά και να ανοίξουν ticket με ερώτηση σε περίπτωση που διαπιστώσουν ότι κάτι δεν έχει πάει καλά με την παραγγελία τους. Το καλύτερο βέβαια σας το αφήσαμε για το τέλος, καθώς οι πελάτες της Stars System Net μπορούν να τσεκάρουν μια σειρά από φανταστικές οικονομικές προσφορές, κάνοντας ακόμη μεγαλύτερη οικονομία. Κάντε την εγγραφή σας εδώ και μπείτε στην κορυφαία πλατφόρμα παραγγελιών χονδρικής πώλησης.

    Και για τις ανάγκες τις δικές σας και των δικών σας ανθρώπων, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Shop66.gr, το ξεχωριστό e-shop όπου θα βρείτε τα κορυφαία tech products (κι όχι μόνο) στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

    INFO

    • Τηλ.: 210 99 43 728
    • e-mail: [email protected]
    • Διεύθυνση: Αρίσταρχου 46 , Αργυρούπολη Τ.Κ 16451 Αθήνα
    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles