20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Στο “στόχαστρο” ληστών το Netflix! Έγινε “καπνός” εξοπλισμός από το πλατό του Lupin

    Ένα πρόβλημα που λογικά δεν είχε ποτέ φανταστεί καλείται να αντιμετωπίσει το Netflix, αφού τα πλατό που πραγματοποιούνται τα γυρίσματα δημοφιλών σειρών έχουν μπει στο «στόχαστρο» ληστών. Πριν από λίγες μέρες, έγινε γνωστό ότι κλάπηκαν αντίκες και άλλα αντικείμενα από το πλατό του “The Crown” που η αξία τους υπολογίζεται περίπου στις 200.000 ευρώ. Το περιστατικό όμως δεν είναι μεμονωμένο, αφού λίγες μόλις μέρες μετά έλαβε χώρα νέα ληστεία, αυτή τη φορά στο πλατό της δημοφιλούς σειράς Lupin.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που γνωστοποιήθηκαν, οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν εξοπλισμό αξίας 300.000 ευρώ από το χώρο των γυρισμάτων της 3ης σεζόν που βρίσκεται στη γαλλική συνοικία Nanterre κοντά στο Παρίσι. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στοιχεία κάνουν λόγο για εισβολή 20 ατόμων στο πλατό, τα οποία μάλιστα πέταξαν πυροτεχνήματα για να εκφοβίσουν τους παρευρισκόμενους. Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα…χειρότερα, αφού, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Netflix, όλο το συνεργείο είναι καλά.

    Διαβάστε επίσης:

    Oscar 2022: Dune και Spider-Man φαβορί για το βραβείο της αγαπημένης ταινίας του κοινού

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles