17.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Στον ιστό της Madame Web! Έσκασε το πρώτο trailer…

    Πρόθεση της Sony και της Marvel είναι να επεκτείνουν το Spider-Verse όσο το δυνατόν περισσότερο, με τους υπευθύνους των δύο studios να μην στέκονται στην επιτυχία μόνο του ανθρώπου – Αράχνη, αλλά παράλληλα να επενδύουν και σε άλλα projects όπως το Venom, Morbius και Kraven the Hunter. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, τα studios της Sony ετοίμασαν την Madame Web, μια ηρωίδα που με βάση το πρώτο trailer που είδαμε έχει πολλά να… πει!

    Στο Madame Web πρωταγωνίστρια είναι η Cassandra Webb (Dakota Johnson), μια τραυματιοφορέας νοσηλεύτρια, η οποία ύστερα από μια μεταθανάτια εμπειρία που βιώνει αποκτάει την υπερδύναμη να «βλέπει» στο μέλλον. Το μέλλον της όμως είναι σκοτεινό και αυτό γιατί το στοιχειώνει διαρκώς μια μυστηριώδης φιγούρα, ο Ezekiel Sims (Tahar Rahim), ο οποίος μοιάζει σαν μια έκδοση ενός evil Spider Man, ο οποίος στα οράματα της Cassandra καταδιώκει τρεις νεαρές κοπέλες (Julia Carpenter, Mattie Franklin και Celeste O’ Conner). Οι μοίρες των 4 γυναικών συναντιόνται και από κοινού επιχειρούν να φέρουν στο φως το τι κρύβεται πίσω από την εγκληματική δράση του εν λόγω dark Spider-Man, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τις αγαθοεργίες του Peter Parker. Αναμφίβολα, το Madame Web πρόκειται για μια αρκετά ενδιαφέρουσα προσθήκη στο πολυσύμπαν του Spider-Man, όπου όμως εάν κρίνουμε και από το ταραχώδες παρελθόν των συγκεκριμένων ταινιών που προέρχονται από τα σπλάχνα της Sony θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα. Προς το παρόν όμως δεν έχετε παρά να απολαύσετε το trailer της πολλά υποσχόμενης αυτής παραγωγής…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles