20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    SURVIVOR ALL STAR: Τεχνική υποστήριξη για την ψηφοφορία του μεγάλου τελικού από την AMAZE

    Το πολυπόθητο έπαθλο των 100.000 ευρώ του πιο αγαπημένου διαγωνισμού επιβίωσης κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης μιας και συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους του κοινού το βράδυ της Τρίτης (11/7) στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι. Μετά από 6μιση μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, ο 33χρονος επιχειρηματίας κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει τη στήριξη και την αγάπη του κόσμου, αλλά και να σηκώσει το τρόπαιο δύο φορές. Από την αρχή κιόλας της σεζόν, η αποστολή της Amaze ήταν σημαντική καθώς διεκπεραίωνε με επιτυχία τις εκατοντάδες χιλιάδες των SMS και των κλήσεων σε μικρό χρονικό διάστημα.

    Η Αmaze AE, η μεγαλύτερη εταιρεία υπηρεσιών SMS και Audiotext στην Ελλάδα, δε θα μπορούσε να μην είναι υπεύθυνη για την τεχνική υποδομή του τελικού του reality παιχνιδιού. Ο τηλεοπτικός «μαραθώνιος» διήρκησε πάνω από 5μιση ώρες και μετά το πέρας της ψηφοφορίας και το κλείσιμο των τηλεφωνικών γραμμών ανακοινώθηκε ο μεγάλος νικητής του SURVIVOR ALL STAR.

    Για μια ακόμα φορά, η πλατφόρμα του νούμερο ένα τεχνικού παρόχου στην Ελλάδα διαχειρίστηκε με αποτελεσματικότητα τον τεράστιο όγκο μηνυμάτων και κλήσεων σε πραγματικό χρόνο, καθώς προσφέρει πάντα και με τον πιο αξιόπιστο τρόπο νέες και ποιοτικές υπηρεσίες.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles