23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Τα HONOR Watch GS Pro και HONOR Watch ES διαθέσιμα στην Ελλάδα τον Οκτώβριο

    Κατά τη διάρκεια τoυ event παρουσίασης του νέου gaming laptop HONOR Hunter V700, ο George Zhao, Πρόεδρος της HONOR Global, αναφέρθηκε και στη διαθεσιμότητα των πιο πρόσφατων HONOR wearables όσον αφορά την αγορά της ηπειρωτικής Κίνας.

    Παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο Βερολίνο στις 4 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της IFA 2020, με το HONOR Watch GS Pro να έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε ακραία περιβάλλοντα, με διάρκεια ζωής μπαταρίας 25 ημερών και πολλές δυνατότητες πλοήγησης, όπως βελτιωμένη τεχνολογία GPS και ειδοποιήσεις καιρού.

    Το κομψό HONOR Watch ES είναι γεμάτο από λειτουργίες διαχείρισης υγείας και φυσικής κατάστασης, με νέες προπονήσεις στην οθόνη και μια εκπληκτική οθόνη αφής 1,64 ιντσών AMOLED.

    Και οι δύο συσκευές υποστηρίζουν την παρακολούθηση SpO2, για το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα. H HONOR υποστήριξε την παρακολούθηση SpO2 από το HONOR Band 5 και υπήρξε βασικό χαρακτηριστικό σε πολλές από τις wearable συσκευές της εταιρίας, συνεχίζοντας με τα τελευταία HONOR GS Pro και HONOR Watch ES.

    Είδαμε τα νέα Honor Watch GS Pro και Honor Watch ES στην IFA 2020 στο Βερολίνο

    Tα HONOR GS Pro και HONOR Watch ES θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα τον Οκτώβριο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles