18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Τα Samsung Galaxy A9 & Galaxy A7 φέρνουν τις καινοτομίες της κορυφής στην κατηγορία τους

    Έρχονται με την πρώτη παγκοσμίως τετραπλή κάμερα και επαναστατική τριπλή κάμερα, αντίστοιχα…

    Η σειρά “A” της Samsung είναι από τις πιο δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια, καθώς απευθύνεται σε μια νέα γενιά χρηστών που δεν κάνει συμβιβασμούς στην απόδοση. Αυτός είναι και ο λόγος που η Samsung επιλέγει να καινοτομήσει ΚΑΙ σε αυτή τη σειρά, φέρνοντας κορυφαία χαρακτηριστικά στα νέα της μοντέλα που ανακοινώθηκαν πριν λίγες ημέρες, τα Galaxy A9 και Galaxy A7.

    Galaxy A7_Blue_A9_Lemonade Blue_Combo

    Galaxy A9: Με quad camera setup που δεν έχετε ξανασυναντήσει

    Το Samsung Galaxy A9 έχει κερδίσει όλα τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες, καθώς είναι (κρατηθείτε!) το πρώτο smartphone της αγοράς που είναι εξοπλισμένο με τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος του.

    Samsung Galaxy A9-01

    Στο έξυπνο quad camera setup της συσκευής θα βρείτε κεντρική κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 24MP και διάφραγμα f/1.7, αισθητήρα 8MP με υπερ-ευρυγώνιο φακό 120 μοιρών και διάφραγμα f/2.4, αισθητήρα 10MP με τηλεφακό και διάφραγμα f/2.4 (προσφέρει οπτικό zoom 2X), καθώς και κάμερα βάθους πεδίου με αισθητήρα 5MP και διάφραγμα f/2.2 που διαθέτει δυνατότητα Live Focus.

    Samsung Galaxy A9-02

    Διαθέσιμη είναι και μία selfie camera ανάλυσης 24MP, συμπληρώνοντας τις φωτογραφικές επιδόσεις της συσκευής με τον καλύτερο τρόπο.

    Τώρα πια, καμία περίσταση δε θα σας προβληματίζει όσον αφορά τις λήψεις σας, καθώς ο έξυπνος συνδυασμός των καμερών, σε συνδυασμό με χαρακτηριστικά όπως το Scene Optimizer ή το Flaw Detection, θα φέρουν στην οθόνη του κινητού σας τις καλύτερες λήψεις σας. Αρκεί μόνο ένα κλικ από εσάς και η Samsung κάνει όλα τα υπόλοιπα…

    Samsung Galaxy A9-04

    Το Samsung Galaxy A9 εντυπωσιάζει και με τα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Η Οθόνη Χωρίς Όρια που ενσωματώνει είναι τεχνολογίας Super AMOLED με μέγεθος 6,3 ίντσες, ανάλυση 2220×1080 pixels και αναλογία 18,5:9, έχοντας 80,5% screen to body ratio και υποστήριξη Always On, ένα χαρακτηριστικό που έχετε αγαπήσει εδώ και αρκετό καιρό στα αγαπημένα σας μοντέλα της Samsung.  Η συσκευή εξασφαλίζει τις εξαιρετικές επιδόσεις της χάρη στον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 660 με 6GB RAM ενώ θα φροντίσει να αποθηκεύσει όλα τα δεδομένα σας χάρη στα 128GB αποθηκευτικού χώρου, που μάλιστα είναι επεκτάσιμος μέσω καρτών microSD. Η μπαταρία της έχει χωρητικότητα 3.800mAh και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης, ενώ συναντάμε υποδοχή USB Type-C, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, υποστήριξη αναγνώρισης προσώπου, Dolby Atmos, καθώς και υποδοχή για δύο κάρτες SIM και microSD κάρτα.

    Samsung Galaxy A9-03

    Το Samsung Galaxy A9 ξεχωρίζει βέβαια και για το design του, ολοκληρώνοντας ένα ασυναγώνιστο “πακέτο”. Το 3D rear glass back προσφέρει απαράμιλλη γοητεία στον παρατηρητή του, ενώ η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε τρεις προσεκτικά επιλεγμένες χρωματικές επιλογές που θα ικανοποιήσουν κάθε προτίμηση: Bubblegum Pink, Lemonade Blue ή Caviar Black. Θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις αρχές Δεκεμβρίου με κόστος 629 ευρώ.

    Galaxy A7: Με επανασταστική τριπλή κάμερα που κερδίζει τις εντυπώσεις

    Η καινοτομία, ωστόσο, συνεχίζεται και σε ακόμη νέο μοντέλο της σειράς Α, που ωστόσο, προσφέρει πολλά περισσότερα απ’ αυτά που περιμένατε από την κατηγορία του. Το Samsung Galaxy A7 έρχεται με ένα εξίσου ενδιαφέρον, επαναστατικό triple-camera setup (διαθέτοντας κεντρική κάμερα, υπερευρυγώνιο φακό & κάμερα βάθους με τις αναλύσεις που είδαμε στο A9), καθώς και selfie camera 24MP που συμπληρώνει το άψογο πακέτο που προσφέρει στους λάτρεις της φωτογραφίας.

    Samsung Galaxy A7-01

    Διαθέτει ακόμη χορταστική οθόνη 6 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση 2220×1080 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7885, 4GB RAM, αποθηκευτικό χώρο 64GB επεκτάσιμο μέσω καρτών microSD, καθώς και μπαταρία χωρητικότητας 3.300mAh.

    Samsung Galaxy A7-03

    Ενσωματώνει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο power button της συσκευής που βρίσκεται στο πλάι, αναγνώριση προσώπου, ενώ διαθέτει θύρα microUSB και υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Υποστηρίζει, όπως και το Galaxy A9, τις λειτουργίες του ψηφιακού βοηθού Bixby της Samsung (Home, Reminder & Voice), ενώ κυκλοφορεί ήδη στην Ελλάδα από τα τέλη Οκτωβρίου με κόστος 369 ευρώ.

    Samsung Galaxy A7-02

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles