23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Τα Samsung Galaxy Tab A9 και Galaxy Tab A9+ συνδυάζουν την ψυχαγωγία με την παραγωγικότητα

    H Samsung Electronics Co., Ltd ανακοίνωσε τη νέα σειρά Galaxy Tab A9 για να προσφέρει τη δυναμική εμπειρία των Samsung Galaxy tablets σε ακόμη περισσότερους χρήστες. Η σειρά είναι διαθέσιμη σε δύο μεγέθη, συνδυάζοντας καθηλωτικές εμπειρίες βίντεο και ήχου με την ταχύτητα συνδεσιμότητας, υποστηρίζοντας τις καθημερινές ανάγκες ψυχαγωγίας και παραγωγικότητας. Τα Galaxy Tab A9 και Galaxy Tab A9+ αποτελούν παραδείγματα του συνδεδεμένου οικοσυστήματος Galaxy και προσφέρουν μία ενιαία εμπειρία σε πολλαπλές συσκευές, ώστε οι χρήστες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα να περιηγούνται με ασφάλεια στον ψηφιακό κόσμο.

    Ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του τμήματος Mobile eXperience της Samsung Electronics, δήλωσε σχετικά: «Πιστεύουμε ότι όλοι αξίζουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τελευταίες αλλαγές που γίνονται στην τεχνολογία των tablets. Με την τελευταία έκδοση της σειράς Galaxy Tab A, κάνουμε την ψυχαγωγία και την παραγωγική εκτέλεση ταυτόχρονων διαδικασιών σε ολόκληρο το οικοσύστημα Galaxy πιο εύκολη για όλους».

    Η εμπειρία θέασης γίνεται απολαυστική

    Τα Galaxy Tab A9 και A9+ διαθέτουν τις μεγαλύτερες οθόνες από κάθε άλλο tablet της σειράς Galaxy A. Με 8,7 και 11 ίντσες1 αντίστοιχα, τα tablets της σειράς A επιτρέπουν στους χρήστες να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές, και να απολαμβάνουν παιχνίδι.

    Οι χρήστες του Galaxy Tab A9+ μπορούν να απολαύσουν κινηματογραφική εμπειρία θέασης, χάρη στο ρυθμό ανανέωσης 90Hz, για παιχνίδια και scrolling χωρίς καθυστερήσεις, ενισχύοντας, επίσης, τη γενική εμπειρία τους με τα τετραπλά ηχεία που υποστηρίζονται από τη Dolby Atmos. Με την ταχεία συνδεσιμότητα 5G2, οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τη διακοπή της ροής, όσο βρίσκονται εν κινήσει. Το Galaxy Tab A9 διαθέτει διπλά ηχεία και συνδεσιμότητα LTE. Και τα δύο tablet διαθέτουν κομψό, ενιαίο σχεδιασμό και πίσω κάλυμμα με μαλακή υφή.

    Εκπληκτικές επιδόσεις

    Τα Galaxy Tab A9 και A9+ παρέχουν στους χρήστες την κατάλληλη επίδοση και ταχύτητα, προκειμένου να πετύχουν πολλά στην καθημερινότητά τους. Με τη μεγαλύτερη μνήμη και το μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο που διατίθεται στη σειρά Galaxy Tab A, υπάρχει αρκετός χώρος για την αποθήκευση εγγράφων, πηγών έμπνευσης και πολλών άλλων.

    Τα tablets της σειράς Galaxy Tab A έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν την παραγωγικότητα των μαθητών. Το Galaxy Tab A9+ φέρνει την παράλληλη εκτέλεση πολλών διαδικασιών από το PC στο tablet μέσω του Samsung DeX, με το multi-active παράθυρο να επιτρέπει έως και τρεις διαφορετικές εφαρμογές3 να είναι ανοιχτές την ίδια στιγμή, εκπληρώνοντας τη δυνατότητα των χρηστών να κάνουν περισσότερα πράγματα ταυτόχρονα. Οι χρήστες της σειράς Galaxy Tab A μπορούν να κάνουν καταγραφή της οθόνης τους με το Screen Recorder4, ώστε να μπορούν να ανατρέξουν αργότερα σε συγκεκριμένες πληροφορίες ή έμπνευση.

    Το Galaxy όπως ακριβώς το θέλουν οι χρήστες

    Η σειρά Galaxy Tab A επιτρέπει την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα σε Samsung Galaxy συσκευές, ώστε οι χρήστες να μπορούν να μετακινούν εύκολα το περιεχόμενο μεταξύ κινητού, tablet και οθόνης τηλεόρασης. Το Quick Share5 απλοποιεί την κοινή χρήση αρχείων, χωρίς να απαιτείται σύζευξη των συμβατών συσκευών, ώστε οι χρήστες να μπορούν να στέλνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο από τη μία στην άλλη απρόσκοπτα.

    Η νέα σειρά Galaxy Tab A διασφαλίζει, επίσης, ότι τα δεδομένα των χρηστών είναι ασφαλή και προστατευμένα, μέσω του Samsung Knox, της πολυεπίπεδης πλατφόρμας ασφαλείας της Samsung. Ο πίνακας ελέγχου ασφάλειας και απορρήτου δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βλέπουν και να ελέγχουν εύκολα τι συμβαίνει με τα δεδομένα τους. Με το Private Share, το περιεχόμενο κρυπτογραφείται πριν από την κοινοποίησή του. Ο αποστολέας μπορεί να ορίσει δικαιώματα πρόσβασης, ημερομηνίες λήξης και άλλες παραμέτρους, ώστε να διατηρεί τις ευαίσθητες πληροφορίες ασφαλείς κατά την αποστολή τους. Με το Secure Wi-Fi, οι χρήστες μπορούν να παίρνουν το Galaxy Tab A9 ή A9+ μαζί τους εν κινήσει, χωρίς να ανησυχούν για τη σύνδεση σε επικίνδυνα κοινόχρηστα δίκτυα ίντερνετ. Οι διαδικτυακές «κινήσεις» τους κρυπτογραφούνται και οι εφαρμογές παρακολούθησης αποκλείονται, ώστε η περιήγηση να είναι ιδιωτική και ασφαλής.

    Οι γονείς μπορούν να εγκαταστήσουν εύκολα το Samsung Kids και να ελέγχουν τις ψηφιακές δραστηριότητες των παιδιών, να έχουν πρόσβαση στις ρυθμίσεις, να δημιουργούν προφίλ των παιδιών, να ορίζουν το χρόνο παιχνιδιού και να παρακολουθούν το περιεχόμενο που καταναλώνουν. Ταυτόχρονα, το «Edutainment» των Samsung Galaxy παρέχει διασκεδαστικό και ελκυστικό περιεχόμενο στη συσκευή.

    Διαθεσιμότητα

    Η σειρά Galaxy Tab A9 θα είναι διαθέσιμη από αρχές του 2024 σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω του Samsung eshop και του επίσημου δικτύου συνεργατών της εταιρείας. Διατίθεται σε τρία χρώματα : Graphite, Silver και Navy.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles