23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    «The Challenge»: Μάθε τα πάντα για την πρώτη ταινία που θα γυριστεί στο διάστημα

    Αναρωτιόμασταν πότε θα γυριστεί η πρώτη ταινία επιστημονικής φαντασίας, της οποίας τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν όντως στο… διάστημα. Το συγκεκριμένο εγχείρημα τον Οκτώβριο αναμένεται να λάβει «σάρκα και οστά». Η Ρωσία θα είναι και η πρώτη χώρα που θα το επιχειρήσει, σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα!

    Όπως έγινε γνωστό, ο σκηνοθέτης Κλιμ Σιπένκο, η ηθοποιός Γιούλια Περεσίλντ και ο κοσμοναύτης Άντον  Σκαπλερόφ θα ξεκινήσουν για το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό με το ρώσικο διαστημόπλοιο Soyuz, προκειμένου να γυριστεί η ταινία με τίτλο «The Challenge». Το φιλμ είναι μια συμπαραγωγή του Roscosmos, του Channel One και των στούντιο Yellow, Black and White.

    Η ταινία, που θα γυριστεί σε τροχιά, θα διηγηθεί την ιστορία μιας γιατρού, που θα επισκεφτεί το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, για να σώσει τη ζωή ενός κοσμοναύτη. Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, η ομάδα θα παραμείνει στο ΔΔΣ για 12 μέρες, όπου θα στηθεί και το κινηματογραφικό σκηνικό.

    Σημειώνεται ότι το 2020 η NASA είχε ανακοινώσει πως ο Τομ Κρουζ θα γυρίσει μια ταινία στο διάστημα. Όπως φαίνεται όμως, η Ρωσία κινήθηκε πιο γρήγορα και έθεσε σε εφαρμογή το συγκεκριμένο σχέδιο.

    Διαβάστε επίσης:

    ‘Censor’ (2021): Η χαμένη ευκαιρία ενός πολλά υποσχόμενου horror film (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles