20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    The First Omen: Ανατριχιαστική ατμόσφαιρα στο νέο trailer

    Επιτέλους! Μια ακόμα ταινία ενός αγαπημένου franchise τρόμου έρχεται να φέρει κάτι καινούργιο στο τραπέζι. Ενώ το The First Omen φαίνεται να έχει μερικά οικεία στοιχεία—απειλητικές καλόγριες, υπερφυσικές εγκυμοσύνες και το σημάδι του διαβόλου—φαίνεται επίσης να είναι πραγματικά… τρομακτική.

    “Όλα για σένα!” είναι τέσσερις λέξεις που κάνουν κάθε fan του αρχικού Omen να ανατριχιάσει, και φαίνεται ότι το The First Omen θα βάλει τη δική του πινελιά. Όπως εξηγεί ο χαρακτήρας του Ralph Ineson, ο Αντίχριστος δεν εμφανίζεται από το πουθενά· υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να συμβούν πριν ο μικρός Damien εμφανιστεί στον κόσμο και ανταλλάξει το σώμα του με τον γιο ενός συγκεκριμένου Αμερικανού πρέσβη.

    Ας δούμε στη συνέχεια το επίσημο trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η 20th Century Studios:

    Τι θα δούμε στο The First Omen

    Όπως αναφέρει η σύνοψη της ταινίας, που σκηνοθετεί η Arkasha Stevenson, μια νεαρή Αμερικανίδα στέλνεται στην Ρώμη για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στην εκκλησία. Εκεί συναντά το απόλυτο σκοτάδι που την κάνει να αμφισβητεί την πίστη της και αποκαλύπτει μια τρομακτική συνωμοσία που θα επιφέρει τη γέννηση του κακού.

    Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 4 Απριλίου και πρωταγωνιστούν οι Nell Tiger Free (Servant), Tawfeek Barhom (Mary Magdalene), Sonia Braga (Kiss of the Spider Woman), Ralph Ineson (The Witch, Onyx the Fortuitous) και Bill Nighy (Living).

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles