20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    The Marvels: Νέο trailer για την επερχόμενη ταινία του MCU

    Το δεύτερο trailer για το επερχόμενο The Marvels κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες, σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση πριν την κυκλοφορία του. Η ταινία, η οποία πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 10 Νοεμβρίου, ακολουθεί την Brie Larson που αναβιώνει το ρόλο της Captain Marvel.

    Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε για την πλοκή, η Carol Danvers, γνωστή και ως Captain Marvel, έχει ανακτήσει την ταυτότητά της από τον τυραννικό Kree και εκδικήθηκε την Ανώτατη Νοημοσύνη. Ωστόσο, οι συνέπειες τη βρίσκουν να επωμίζεται το βάρος ενός αποσταθεροποιημένου σύμπαντος. Όταν τα καθήκοντά της την στέλνουν σε μια ανώμαλη σκουληκότρυπα, που συνδέεται με έναν επαναστάτη Kree, οι δυνάμεις της μπλέκονται με δύο άλλους υπερήρωες για να σχηματίσουν τα Marvels.

    Στο πρώτο τρέιλερ άρχισε να ξεδιπλώνεται το σκηνικό για το τρίο που ενώνεται ξανά ως ομάδα, για πρώτη φορά υπό τη διεύθυνση του Nick Fury του Samuel L. Jackson. Μαζί θα είναι και η Teyonah Parris ως Monica Rambeau, η οποία παρουσιάστηκε στη σειρά του Disney+ WandaVision. Η Iman Vellani, η οποία έπαιξε την Kamala Khan στο Ms. Marvel, συμπληρώνει την τριάδα των αστεριών.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    The Creator: Ο πόλεμος με την ΑΙ ξεκινά στο νέο trailer (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles