17.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    The Witcher: Αιματηρό finale αποκαλύπτει το νέο trailer του Netflix

    Πλησιάζουμε στο τέλος του 3ου κύκλο της σειράς The Witcher. Το Netflix θα ανεβάσει στην πλατφόρμα το δεύτερο μέρος των επεισοδίων στις 27 Ιουλίου, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση της πορείας του Henry Cavill ως Geralt of Rivia. Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, ο Liam Hemsworth αναλαμβάνει το ρόλο για τις επόμενες σεζόν.

    Σε ένα νέο trailer, το Netflix αποκαλύπτει τι μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές σε αυτά τα τελευταία επεισόδια, που μοιάζουν με έναν μεγάλο, αιματηρό πόλεμο. Κατά τη διάρκεια του video, το σπαθί του Geralt θρυμματίζεται στη μάχη, υποδηλώνοντας ότι ο νέος μεγάλος εχθρός είναι σκληρό “καρύδι”. Το trailer τελειώνει με τον ίδιο να λέει: «Δεν υπάρχει επιστροφή». Τώρα αυτό είναι δυσοίωνο.

    Το part 1 της 3ης σεζόν του The Witcher ξεκίνησε να μεταδίδεται τον Ιούνιο και σαφώς έστησε ένα είδος σύγκρουσης μεγάλης κλίμακας, ώστε ο Cavill να φύγει θεαματικά. Στα 3 τελευταία επεισόδια “καθώς μονάρχες, μάγοι και τέρατα της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt κρύβει τη Ciri, αποφασισμένος να προστατεύσει την πρόσφατα επανενωμένη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Επιφορτισμένη με τη μαγική εκπαίδευση της Ciri, η Yennefer τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζουν να αποκαλύψουν περισσότερα για τις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του κοριτσιού. Αντ ‘αυτού, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο – ή να διακινδυνεύσουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Διαθέσιμο το app του ERTFLIX στο Vodafone TV (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles