23.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Θες Xbox Game Pass; Ετοιμάσου να βάλεις πιο… βαθιά το χέρι στην τσέπη!

    Οι υποσχέσεις πολλές φορές δίνονται για να… ξεχνιούνται! Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Microsoft και συγκεκριμένα του Xbox. Μπορεί να ακούσαμε πολλές φορές εκπροσώπους της εταιρείας να αναφέρουν ότι δε θα υπάρξει αύξηση στις τιμές του Game Pass αν ολοκληρωθεί η εξαγορά της Activision Blizzard, όμως οι αυξήσεις έρχονται άμεσα, επηρεάζοντας και την Ελλάδα.

    Πως διαμορφώνονται οι τιμές

    Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, από τον επόμενο μήνα, και συγκεκριμένα από τις 6 Ιουλίου, οι νέοι συνδρομητές θα βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού:

    -Το απλό Xbox Game Pass για τις Xbox κονσόλες από 9.99 ευρώ θα κοστίζει 10.99 ευρώ μηνιαίως.

    -Το Xbox Game Pass Ultimate, το οποίο κοστίζει σήμερα 12.99 ευρώ, θα αυξηθεί στα 14.99 ευρώ το μήνα.

    -Στο PC Game Pass η τιμή παραμένει σταθερή.

    -Επίσης, για τους gamers που έχουν ήδη ετήσια συνδρομή, δε θα υπάρξει επιπλέον χρέωση μέχρι αυτή να λήξει. Οι νέες χρεώσεις θα εφαρμοστούν μετά την ανανέωση.

    Αύξηση και στις κονσόλες

    Οι νέες τιμές όμως δεν αφορούν μόνο τη συνδρομητική υπηρεσία της εταιρείας. Ακριβότερη θα είναι πλέον και η απόκτηση μια καινούριας κονσόλας για όσους επιθυμούν να κάνουν τη μετάβαση στη νέα γενιά αντικαθιστώντας την παλιά τους ή για όσους θέλουν απλώς να αποκτήσουν ένα Xbox Series X. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η κονσόλα πλέον θα κοστίζει 549.99 ευρώ στις χώρες της Ευρώπης, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο μιας διαφορετικής τιμής στη χώρα μας, όπου το Series X ξεκινούσε από τα 509 ευρώ.

    Σημειώνεται ότι πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι, σχεδόν 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία των Xbox Series X/S, σταματά να αναπτύσσει παιχνίδια για την παλαιότερη κονσόλα της, το Xbox One. Παρά το γεγονός ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει τίτλους προηγούμενης γενιάς, όπως τα Minecraft και Halo Infinite, οι ομάδες των Xbox Game Studios δε θα εργάζονται πάνω σε νέους τίτλους για την παλαιότερη κονσόλα.

    Διαβάστε επίσης:

    Πάνω από 500 εκατ. δολάρια τα έσοδα του Diablo Immortal σε ένα χρόνο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles