23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Θήκες BUMPY PUFFER TPU LIME SUCCESSORIES από τη VOLTE-TEL! Εγγυημένη προστασία και άψογο design έρχονται στο κινητό σου

    Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, οι προστατευτικές θήκες είναι απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε smartphone. Οι κίνδυνοι είναι πολλοί, αφού «καραδοκούν» σκόνη, άμμος και ατυχήματα που μπορούν να προκαλέσουν γρατζουνιές ή μεγαλύτερη φθορά. Καλό θα ήταν να μη ρισκάρουμε την «ακεραιότητα» των συσκευών μας, αφού πλέον αποτελούν εργαλεία που κατέχουν κεντρικό ρόλο στην καθημερινότητά μας. Γι’ ακόμα μια φορά, η VOLTE-TEL έρχεται να μας προσφέρει τις κορυφαίες λύσεις όσον αφορά τις θήκες κινητών.

    Με την νέα viral θήκη BUMPY PUFFER TPU από την LIME SUCCESSORIES και την VOLTE-TEL το αγαπημένο μας smartphone αποκτά μοναδικό στυλ, ενώ χάρη στον ειδικό σχεδιασμό αντοχής είναι πάντα προστατευμένο από οποιαδήποτε ζημιά ή ατύχημα.

    Η εν λόγω θήκη έχει κατασκευαστεί από ένα συνδυασμό ανθεκτικού και μαλακού TPU υλικού, ώστε να μπορεί να αντέξει σε χτυπήματα και πτώσεις όλων των ειδών, τη στιγμή που οι σταγόνες νερού δεν εισχωρούν στο υλικό αλλά σταματούν στην επιφάνεια του. Διαθέτει υπερυψωμένες άκρες που εξασφαλίζουν την προστασία της οθόνης, ενώ στο πίσω μέρος της διαθέτει ενσωματωμένο Full Camera Protection για την απόλυτη προστασία των καμερών του κινητού. Ταυτόχρονα δεν αλλοιώνει την ποιότητα της φωτογραφίας.

    Επιπλέον, με το Antishock σύστημα προστασίας στο πίσω μέρος της θήκης λειτουργεί σαν αερόσακος απορροφώντας τους κραδασμούς σε μια πιθανή πτώση. Τέλος χάρη στην εργονομική σχεδίασή της «αγκαλιάζει» το smartphone και από τις 4 πλευρές. Παράλληλα, εξασφαλίζει πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της συσκευής όπως η κάμερα, τα ηχεία, το μικρόφωνο και η υποδοχή φόρτισης. Οι θήκες BUMPY PUFFER TPU διαθέτουν υποδοχή για λουράκι καρπού που επιτρέπει στο χρήστη να βγάζει selfies, χωρίς να φοβάται μην του πέσει το κινητό.

    Με την νέα viral θήκη BUMPY PUFFER TPU μπορείτε να μιλάτε ή να φωτογραφίζετε χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ το αγαπημένο σας τηλέφωνο βρίσκεται ακόμα προστατευμένο στη θήκη του!

    Βρείτε τη νέα θήκη σε επιλεγμένα καταστήματα και στο matshop.gr

    Επίσημος Εισαγωγέας – Διανομέας Χονδρικής Πώλησης Volte-Tel.gr

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles