20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Τη Knowcrunch εμπιστεύθηκαν η ΝΝ και η Frank & Fame για την εκπαίδευση των στελεχών τους

    Η Knowcrunch αναλαμβάνει την ενδοεταιρική εκπαίδευση των στελεχών της NN πάνω στο Digital & Social Media Marketing με υβριδικό τρόπο. 11 στελέχη της ασφαλιστικής εταιρείας από το τμήμα marketing παρακολουθούν το E- Learning Masterclass in Digital & Social Media Marketing από τον χώρο τους και έπειτα σε κάθε ενότητα διεξάγονται δια ζώσης τα workshops στις κεντρικές εγκαταστάσεις της ΝN στηνΑθήνα.

    Η Knowcrunch αναλαμβάνει την tailored εκπαίδευση των στελεχών της Frank & Fame πάνω στο Digital & Social Media Marketing. 23 στελέχη του agency εκπαιδεύονται δια ζώσης στις εγκαταστάσεις της εταιρείας πάνω στο Digital & Social Media Marketing.

    Η Knowcrunch είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου in-class, e-learning training courses με έμφαση σε θέματα business, marketing & digital marketing και έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες brands & agencies.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles