23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Το F-35 έρχεται στην Athens Flying Week!!!

    Η USAF απάντησε θετικά στην πρόσκληση της οργανωτικής επιτροπής της Athens Flying Week και έδωσε το πράσινο φως για τη συμμετοχή του υπερσύγχρονου μαχητικού 5ης γενιάς στο μεγαλύτερο Airshow της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου!!!

    Η US Air Force F-35A Lightning II Demo Team έρχεται στην Τανάγρα με την Kristin Wolfe «BEO» στο πιλοτήριο του F-35 και υπόσχεται να σας εντυπωσιάσει με μια μοναδική επίδειξη ικανοτήτων!!!

    Κλείστε τώρα το εισιτήριο σας για την 11η Athens Flying Week μέσω της more.com!!!

    Athens Flying Week 2023 – 2&3 Σεπτεμβρίου στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας!!!

    Μάρθα Κατσαρού
    Μάρθα Κατσαρού
    Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία και τα Νέα Μέσα. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι' αυτό έκανα το άλμα και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Είτε πρόκειται για μόδα, ομορφιά, κουσκούς, tips ή διακόσμηση, αυτά είναι τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ξεκινάω το ταξίδι μου με τις δικές μου ιδέες, ανησυχίες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles