35 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
More

  Το Lenovo ThinkPhone by Motorola, έφτασε στη χώρα μας και είναι το απόλυτο bussiness phone!

  Το ThinkPhone έρχεται με ισχυρές προδιαγραφές και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με όλες τις συσκευές ThinkPad

  Γνωρίστε το Lenovo ThinkPhone της Motorola, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στις επιχειρήσεις μια εμπειρία smartphone με την ίδια ποιότητα και αξιοπιστία που υπάρχει σε κάθε συσκευή με την επωνυμία Lenovo Think. Για χρόνια, το ThinkPad επικεντρώνονται στην επίλυση προβλημάτων, μέσω καινοτόμου τεχνολογίας, αξιόπιστης ποιότητας και στοχευμένου σχεδιασμού. Σήμερα, για να γιορτάσει αυτή την κληρονομιά καθώς η Lenovo γιορτάζει την 30ή επέτειο του ThinkPad, η Motorola είναι στην ευχάριστη θέση να φέρει το ThinkPhone, τον καλύτερο σύντροφο σε ένα ThinkPad.

  Το ThinkPhone είναι ένας μοναδικός συνδυασμός της κορυφαίας καινοτομίας της Motorola για smartphone και της σταθερής αποστολής της Lenovo στην εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων για να προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες λύσεις ασφάλειας. Αυτή η συσκευή έρχεται με ένα ισχυρό σύνολο προδιαγραφών premium σε συνδυασμό με μοναδικό σχεδιασμό και συνδέεται άψογα με ένα ThinkPad, όπως το πιο πρόσφατο ThinkPad X1 Carbon Gen 11, το οποίο ενσωματώνει επίσης αρκετές βελτιώσεις ασφαλείας.

  Με το ThinkPhone, οι πελάτες θα έχουν μια πλήρη σειρά λειτουργιών ασφάλειας και υποστήριξης που παρέχουν απρόσκοπτη προστασία και πλήρη διαχειρισιμότητα, επειδή υποστηρίζονται από το ThinkShield. Το ThinkShield είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα ασφαλείας – η οποία έχει θεμελιώδεις πολιτικές ασφαλείας, με εξειδικευμένο hardware, software και διαδικασίες που διασφαλίζουν την ασφάλεια ολόκληρης της συσκευής.

  Οι υπεύθυνοι Ι.Τ.  μπορεί πλέον να είναι σίγουροι ότι οι συσκευές της εταιρείας τους προστατεύονται με ενσωματωμένο προηγμένο A.I που βασίζεται σε hardware και premium λύσεις ασφαλείας όπως το Moto Threat Defense. Επιπλέον, οι οργανισμοί μπορούν εύκολα να προμηθεύσουν το προσωπικό τους με ThinkPhones με Zero Touch και να διαχειριστούν ολόκληρο τον στόλο ThinkPhones τους με λύσεις διαχείρισης συσκευών, όπως το Moto OEMConfig και το Moto Device Manager.

  Αυτό το νέο τηλέφωνο συνοδεύεται επίσης από το Moto Secure, μια εφαρμογή που χρησιμεύει ως hub για αντικείμενα που σχετίζονται με την ασφάλεια και το απόρρητο. Σε συνδυασμό με το Moto OEMConfig ή το Moto Device Manager, οι διαχειριστές IT μπορούν να διαμορφώσουν εξ αποστάσεως τις λειτουργίες του Moto Secure στα ThinkPhones, από τις ρυθμίσεις κλειδώματος της οθόνης έως τις ειδοποιήσεις δικτύου. Επιπλέον, το ThinkPhone έρχεται με Moto KeySafe, έναν ξεχωριστό επεξεργαστή που τρέχει σε Android, ο οποίος προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για την καλύτερη προστασία των πιο ευαίσθητων δεδομένων στο smartphone σας. Απομονώνει PIN, κωδικούς πρόσβασης και κρυπτογραφικά κλειδιά, αποθηκεύοντάς τα σε περιβάλλον ανθεκτικό σε παραβιάσεις, προστατεύοντας τα δεδομένα από μέσα προς τα έξω.

  Εκτός από αυτά τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, αυτή η συσκευή διαθέτει πιστοποίηση MIL STD 810H1, σχεδιασμένη με ελαφριά ίνα αραμιδίου που είναι ισχυρότερη από ατσάλι, πλαίσιο αλουμινίου ποιότητας αεροσκάφους και Gorilla® Glass Victus™, ώστε να αντέχει εύκολα κραδασμούς και πτώσεις από έως και 1,25 μέτρα. Παράλληλα, με πιστοποίηση IP682, το ThinkPhone έχει σχεδιαστεί για να αντέχει τη βύθιση σε σκόνη και νερό σε βάθος έως και 1,5 μέτρο για έως και 30 λεπτά – έτσι ώστε να μην χάνεται χρόνος ή επιχειρηματικές ευκαιρίες λόγω περιττών διακοπής λειτουργίας του συστήματος. Όλα αυτά σε ένα premium, αλλά και ανθεκτικό σχεδιασμό. Το ThinkPhone διαθέτει επίσης το εμβληματικό Red Key, τοποθετημένο στο πλάι της συσκευής, για να παρέχει άμεση πρόσβαση στις πιο κρίσιμες εφαρμογές ή για άμεση σύνδεση με τον Think υπολογιστή σας.

  • Άμεση σύνδεση: Το τηλέφωνο και ο υπολογιστής συνδέονται μέσω WiFi απρόσκοπτα όταν βρίσκονται κοντά.
  • Ενοποιημένο Clipboard: Μεταφέρετε απρόσκοπτα κείμενο ή πρόσφατες φωτογραφίες, σαρωμένα έγγραφα και βίντεο μεταξύ συσκευών, επικολλώντας το αρχείο, σε οποιαδήποτε εφαρμογή στη συσκευή προορισμού.
  • Ενοποιημένες ειδοποιήσεις: Οι ειδοποιήσεις τηλεφώνου εμφανίζονται αμέσως στο Κέντρο ενεργειών των Windows. Κάνοντας κλικ σε μια ειδοποίηση, ανοίγει αυτόματα η αντίστοιχη εφαρμογή τηλεφώνου στην οθόνη του υπολογιστή.
  • File Drop: Εύκολο drag & drop αρχείων μεταξύ ThinkPhone και PC.
  • App Streaming: Ανοίξτε οποιαδήποτε εφαρμογή Android απευθείας σε υπολογιστή.
  • Προηγμένη κάμερα web: Επωφεληθείτε από τις ισχυρές κάμερες ThinkPhone και τις δυνατότητες AI, χρησιμοποιώντας την ως κάμερα web για όλες τις βιντεοκλήσεις σας.
  • Instant Hotspot: Συνδεθείτε στο διαδίκτυο με ένα κλικ, απευθείας από τον υπολογιστή για να αξιοποιήσετε τη συνδεσιμότητα 5G του ThinkPhone.4

   

  «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με το λανσάρισμα του Lenovo ThinkPhone, μια συσκευή που ενσωματώνει πραγματικά την αξιόπιστη ποιότητα και σχεδίαση του ThinkPad, φέρνοντας παράλληλα μοναδικά εργαλεία παραγωγικότητας και κορυφαίες στον κλάδο δυνατότητες ασφάλειας και διαχείρισης συσκευών», δήλωσε ο Sergio Buniac, Motorola President και Lenovo Senior VicePresident. «Με τις premium προδιαγραφές του και την απρόσκοπτη συνδεσιμότητά του με το ThinkPad, το ThinkPhone θα αλλάξει την εμπειρία χρήσης για τους επιχειρηματικούς πελάτες».

  Τα πάντα στο ThinkPhone σχεδιάστηκαν με γνώμονα την παραγωγικότητα, η Motorola έχει συνεργαστεί με συνεργάτες, όπως η Microsoft, για να προσφέρει τις καλύτερες εμπειρίες παραγωγικότητας στους επιχειρηματικούς πελάτες της και να βοηθήσει τους χρήστες του ThinkPhone να κάνουν τα πάντα με ευκολία.

  Το ThinkPhone διαθέτει προεγκατεστημένα τα Microsoft 365, Outlook και Teams. Η προεγκατάσταση τους σημαίνει άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να επεξεργαστείτε ή δημιουργήστε νέα έγγραφα ή να χρησιμοποιήστε mobile- friendly λειτουργιές που προσφέρουν την δυνατότητα να σαρώσετε ένα PDF με την κάμερα ή να υπαγορέψετε ένα έγγραφο με τη φωνή σας.

  Για να διασφαλιστεί η κορυφαία απόδοση για τα επόμενα χρόνια, αυτό το smartphone τροφοδοτείται από το Snapdragon® 8+ Gen 1 Mobile Platform. Με αυτήν την πλατφόρμα οι εφαρμογές ανοίγουν αμέσως και ακόμη και τα πιο απαιτητικά workflows εκτελούνται ομαλά. Επιπλέον, το ThinkPhone είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία 5G και συμβατότητα Wi-Fi 6E, απελευθερώνοντας τη δύναμη του νέου προτύπου Wi-Fi 6 GHz που παρέχει τις ταχύτερες διαθέσιμες ταχύτητες internet, έως σήμερα.

  Τέλος, για να ολοκληρώσει την ισχυρή αυτήν συσκευή, η Motorola συμπεριέλαβε μια κάμερα Ultra Pixel 50MP που προσφέρει κορυφαία ποιότητα εικόνας σε κάθε βιντεοκλήση ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού. Αυτή η κορυφαία κάμερα Ultra Pixel είναι ιδανική για να ζωντανεύει ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες, τραβώντας φωτογραφίες με 32x περισσότερα focusing pixels, για καλύτερες εικόνες, σημειώσεις και σκίτσα—όλα με απίστευτη ευκρίνεια και λεπτομέρεια.

  *****

  1. Το MIL-STD 810H καθιερώνει μια μεθοδολογία για τη δοκιμή προϊόντων έναντι περιβαλλοντικών καταπονήσεων υπό ελεγχόμενες εργαστηριακές συνθήκες. Τέτοιες δοκιμές δεν αποτελούν εγγύηση μελλοντικής απόδοσης υπό αυτές τις συνθήκες δοκιμής. Η κατάχρηση, όπως αυτή που περιέχεται στη δοκιμή MIL-STD 810H, δεν καλύπτεται από την τυπική εγγύηση της Motorola.

  2. Ζημιές από νερό που δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Η αντοχή σε νερό, πιτσίλισμα και σκόνη δοκιμάστηκε σύμφωνα με τα πρότυπα IP68 υπό ελεγχόμενες εργαστηριακές συνθήκες. Αντέχει σε βύθιση έως και 1,5 μέτρο γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά. Η αντίσταση θα μειωθεί ως αποτέλεσμα της κανονικής φθοράς. Δεν έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί κάτω από το νερό. Μην εκθέτετε σε νερό υπό πίεση ή άλλα υγρά εκτός από γλυκό νερό. Μην επιχειρήσετε να φορτίσετε ένα βρεγμένο τηλέφωνο. Δεν είναι αδιάβροχο.

  3. Το Ready For PC είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες συσκευές και στα Windows 10 και 11. Επισκεφτείτε τη σελίδα Συνήθεις Ερωτήσεις για μια πλήρη λίστα με τη συμβατότητα συσκευών και λογισμικού. Απαιτείται λήψη εφαρμογής για υπολογιστή. Ο υπολογιστής και η φορητή συσκευή για ασύρματη σύνδεση πρέπει να μοιράζονται το ίδιο σημείο πρόσβασης Wi-Fi ή πρέπει να συνδέονται μέσω καλωδίου USB-C.

  4. Απαιτείται πρόγραμμα 5G και κάλυψη δικτύου 5G. Διατίθεται μόνο σε επιλεγμένες περιοχές. Η συσκευή δεν είναι συμβατή με όλα τα δίκτυα 5G. Η κάλυψη/συμβατότητα μπορεί να επεκταθεί σε πρόσθετους τομείς στο μέλλον. Επικοινωνήστε με τον πάροχο σας για λεπτομέρειες.

  5. Όλοι οι ισχυρισμοί για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι κατά προσέγγιση και βασίζονται στη μέση τιμή χρήστη που έχει δοκιμαστεί σε ένα προφίλ μικτής χρήσης (το οποίο περιλαμβάνει τόσο χρόνο χρήσης, όσο και αναμονής) υπό βέλτιστες συνθήκες δικτύου. Η πραγματική απόδοση της μπαταρίας θα ποικίλλει και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η ισχύς του σήματος, οι ρυθμίσεις δικτύου και συσκευής, η θερμοκρασία, η κατάσταση της μπαταρίας και τα μοτίβα χρήσης.

  6. Η μπαταρία πρέπει να έχει εξαντληθεί σημαντικά. ο ρυθμός φόρτισης επιβραδύνεται καθώς προχωρά η φόρτιση. Όλοι οι ισχυρισμοί για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι κατά προσέγγιση και βασίζονται στον μέσο χρήστη και σε ένα προφίλ μικτής χρήσης (το οποίο περιλαμβάνει τόσο χρόνο χρήσης, όσο και αναμονής) υπό βέλτιστες συνθήκες δικτύου. Η πραγματική απόδοση της μπαταρίας θα ποικίλλει και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η ισχύς του σήματος, οι ρυθμίσεις δικτύου και συσκευής, η θερμοκρασία, η κατάσταση της μπαταρίας και τα μοτίβα χρήσης. 

  Πέτρος Κυπραίος
  Πέτρος Κυπραίος
  Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

  Related Articles

  Stay Connected

  45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


  Latest Articles