20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    To PayPal απαντάει στις φήμες! Αρνείται ότι επιχείρησε να εξαγοράσει τo Pinterest!

    Το Pinterest είναι μια εξαιρετικά πετυχημένη social media πλατφόρμα, η οποία έχει εδώ και χρόνια αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ακουγόταν έντονα μια φήμη, η οποία εμφάνιζε το PayPal να έχει βάλει στο στόχαστρο του το Pinterest! Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι συγκεκριμένοι insiders το deal ανάμεσα στις δύο εταιρείες είχε κλείσει περίπου στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 45 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

    Και μπορεί οι φήμες να ήταν έντονες, όμως οι υπεύθυνοι του PayPal θέλησαν να… «σβήσουν» τη φωτιά, καθώς σύμφωνα με επίσημη τοποθέτησή τους στο έγκριτο Bloomberg ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι σε αυτή τη φάση δεν ενδιαφέρονται για την εξαγορά του Pinterest. Αν και αυτή η μικρή δήλωση φανερώνει τις διαθέσεις του PayPal, ωστόσο δεν μας λέει τίποτα για το εάν είχαν υπάρξει όντως συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές ή για το εάν θα υπάρξει κάποιο deal στο μέλλον. Το Pinterest από τη μεριά του δεν προέβη σε κάποιο «σχόλιο» αναφορικά με τις φήμες εξαγοράς. Το πιο ενδιαφέρον στην όλη ιστορία είναι ότι το PayPal και το Pinterest αποτελούν δύο πλατφόρμες που κινούνται σε διαφορετικά πεδία, για αυτό δεν μπορούμε εύκολα να φανταστούμε το που θα μπορούσε να οδηγήσει μια εξαγορά και ποια θα ήταν τα οφέλη για το PayPal.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles