18.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Το tablet Nubia Pad 3D II στο MWC 2024 – 3D εφέ χωρίς τη χρήση ειδικών γυαλιών

    Ενδιαφέρουσες συσκευές παρουσίασε η ZTE το MWC 2024, καθώς, εκτός από ένα οικονομικό foldable, αποκάλυψε και το tablet nubia Pad 3D II. Τι υπόσχεται αυτό το tablet; Ας δούμε τις λεπτομέρειες.

    Ως γνωστόν, είναι απαραίτητο ο χρήστης να χρησιμοποιεί ειδικά γυαλιά, προκειμένου να παρακολουθήσει 3D περιεχόμενο. Ωστόσο, η ZTE εξαλείφει αυτήν την ανάγκη με ένα νέο tablet. Το nubia Pad 3D II μπορεί να δημιουργήσει 3D εφέ χωρίς την ανάγκη χρήσης ειδικών γυαλιών.

    Σε σύγκριση με το πρώτο tablet Nubia, υπάρχουν κάποιες βελτιώσεις στην οθόνη. Η σημαντικότερη είναι ότι το Pad 3D II διαθέτει artificial intelligence engine. Χάρη σε αυτή την προσθήκη, χρησιμοποιούνται liquid crystal lenses και προηγμένοι αλγόριθμοι image processing και οι 3D εικόνες τυποποιούνται.

    Η ZTE υποστήριξε ότι η νέα τεχνολογία 3D προσθέρει αύξηση 80% στην ανάλυση και 100% στη φωτεινότητα σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Αναφέρθηκε επίσης ότι βελτιώνει το power efficiency και προβλήματα όπως η διασταύρωση 3D και χρώματος.

    Αξίζει να σημειωθεί και η χρήση της τεχνολογίας Neovision 3D Anytime στο συγκεκριμένο tablet. Με αυτήν την τεχνολογία, η συσκευή μπορεί να μετατρέψει περιεχόμενο 2D σε 3D σε πραγματικό χρόνο. Αυτό επιτρέπει τη δυναμική μετατροπή φωτογραφιών και βίντεο καθώς και παιχνιδιών σε 3D.

    Εκτός από τα χαρακτηριστικά 3D, το nubia Pad 3D II διαθέτει οθόνη 12,1 ιντσών 2.5Κ 144Hz, μπαταρία 10.000 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 66W και επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2. Η ZTE δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τιμολόγηση και λεπτομέρειες πωλήσεων για το νέο tablet.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles