15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Transformers: Rise of the Beasts: Autobots και Maximals εναντίον Unicron (trailer)

    Το πρώτο μεγάλο trailer για την επόμενη ταινία Transformers ήρθε για να ενθουσιάσει τους fans με μια μακρά λίστα από Autobots, Maximals και μια απειλή που παγιδεύει τον πλανήτη: το όνομά της… Unicron! Ναι, ο μεγαλύτερος, πιο θλιβερός, πιο ακριβός Transformer από όλους κατευθύνεται στη Γη για ένα σνακ και μόνο οι συνδυασμένες δυνάμεις του Optimus Prime και του Optimus Primal μπορούν να επιστρατεύσουν μια αμυντική δύναμη και να ανατρέψουν την κατάσταση.

    Αυτή είναι μια ταινία με έντονο “άρωμα” από τη δεκαετία του ’90. Διαδραματίζεται το 1994 (εξ ου και η εμφάνιση των πύργων του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στο κάτω Μανχάταν) και έχει ως σημείο αναφοράς την αγαπημένη εποχή Transformers of the Beast Wars.

    Το Transformers: Rise of the Beasts έρχεται σε σκηνοθεσία του Steven Caple, Jr. (Creed II) και πρωταγωνιστούν οι Anthony Ramos και Dominique Fishback ως οι άνθρωποι που παγιδεύονται σε έναν διαστρικό πόλεμο ρομπότ. Το υπόλοιπο (ανθρώπινο) καστ περιλαμβάνει τους Luna Lauren Velez, Dean Scott Vazquez και Tobe Nwigwe. Από την πλευρά των Transformers, το καστ περιλαμβάνει τους Peter Cullen ως Optimus Prime, Ron Perlman ως Optimus Primal, Peter Dinklage ως Scourge, Michelle Yeoh ως Airazor, Liza Koshy ως Arcee, John DiMaggio ως Stratosphere, David Sobolov ως Rhinox, Michaela Jaé Rodriguez ως Nightbird, Pete Davidson ως Mirage, Cristo Fernández ως Wheeljack και Tongayi Chi ως Cheetor.

    Το Transformers: Rise of the Beasts θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιουνίου 2023.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες το “Beau Is Afraid” με το Joaquin Phoenix (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles