20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    U27G3X/BK & U32G3X/BKΗ AGON by AOC αποκαλύπτει τις πιο πρόσφατες 4Κ οθόνες της για καθημερινό gaming

    Η AGON by AOC – ένα από τα πρωτοπόρα brand οθονών gaming και αξεσουάρ πληροφορικής παγκοσμίως – παρουσιάζει δύο καινοτόμες οθόνες που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την καθημερινή εμπειρία gaming. Οι οθόνες AOC GAMING U27G3X/BK και U32G3X/BK προσφέρουν όλη την άνεση και την τεχνολογία που απαιτούνται για να απολαμβάνετε υψηλής ποιότητας εικόνα και επιδόσεις με ευελιξία για ένα ευρύ φάσμα περιπετειών gaming.

    Και τα δύο αυτά μοντέλα διαθέτουν IPS panel με ανάλυση UHD (3840x2160) για να επιτυγχάνουν ευκρίνεια και καθαρότητα που εντυπωσιάζουν. Με τις νέες τεχνολογίες GPU με AI, η επίτευξη υψηλών ρυθμών καρέ σε ανάλυση 4K γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. Τα μοντέλα 4K U27G3X/BK και U32G2X/BK έρχονται στην αγορά τον ιδανικό χρόνο για τους παίκτες που αναζητούν επιπλέον ευκρίνεια σε συνδυασμό με υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης.

    Η οθόνη 27″ (68,6 cm) U27G3X/BK διαθέτει υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης 160 Hz, ενώ η οθόνη 31,5″ (80 cm) U32G3X/BK προάγει την εμπειρία παιχνιδιού με μια μεγαλύτερη οθόνη, διατηρώντας παράλληλα τον ρυθμό ανανέωσης των 144 Hz. Με γρήγορο χρόνο απόκρισης έως και 1 ms GtG, και οι δύο οθόνες αποτελούν εξαιρετική επιλογή για ανταγωνιστικό gaming. Εξοπλισμένες με δύο HDMI 2.1 και δύο DisplayPort, και τα δύο μοντέλα είναι εξαιρετικά ευέλικτα για τη σύνδεση με τελευταίας γενιάς GPUs και κονσολών. Για να εγγυηθούν άνετο και απολαυστικό gaming, και τα δύο μοντέλα διαθέτουν εργονομικές βάσεις που επιτρέπουν ρύθμιση ύψους, κλίσης, περιστροφής και περιστροφής.

    Η AGON by AOC παρουσιάζει δύο οθόνες UHD, ιδανικές για περιπέτειες gaming και υψηλότερη παραγωγικότητα στις εργασίες καθημερινά.

     

    U27G3X/BK: Εξαιρετικές επιδόσεις για καθημερινό gaming

    Με την ανάλυση UHD (3840×2160), η U27G3X/BK προσφέρει εξαιρετική εμπειρία θέασης μαζί με υποστήριξη HDR10, πιστοποιημένη με VESA DisplayHDR 400. Το πάνελ IPS εξασφαλίζει ακριβή και ζωντανά χρώματα για εργασία και παιχνίδι, ενώ η πολύ υψηλή πυκνότητα εικονοστοιχείων των 163 ppi εξασφαλίζει εντυπωσιακή καθαρότητα και ευκρίνεια. Με ταχύ ρυθμό ανανέωσης160 Hz, εγγυάται ομαλή και άμεση απόκριση και καθίσταται ιδανική για ευρύ φάσμα τύπων παιχνιδιών.

    Χάρη στον σύντομο χρόνο απόκρισης έως και 1 ms GtG με τη χρήση λειτουργιών υπεροδήγησης εικονοστοιχείων ή Περιορισμού Θόλωσης Κίνησης (MBR), η U27G3X/BK προσφέρει καθαρά και χωρίς θολότητα οπτικές αναπαραστάσεις. Η συμβατότητα με Nvidia G-SYNC και η υποστήριξη Adaptive-Sync εγγυώνται εμπειρία παιχνιδιού απαλλαγμένη από “σχίσιμο” εικόνων. Με χρωματική κάλυψη 96% DCI-P3 CIE 1976 που δεν περνά απαρατήρητη, προσφέρει ζωντανά και αληθοφανή οπτικά στοιχεία, ιδανικά προσαρμοσμένα στον καθηλωτικό κόσμο του gaming, όπως και στη δημιουργία περιεχομένου. Πλήρως συμβατή με τις κονσόλες νέας γενιάς, η U27G3X/BK υποστηρίζει 4K UHD στα 120 Hz που την καθιστά μια ευέλικτη επιλογή. Η χαμηλή υστέρηση εισόδου, το G-Menu, το FlickerFree, η λειτουργία Low Blue Mode και το Shadow Control βελτιώνουν περαιτέρω την εμπειρία του χρήστη. Η U27G3X/BK είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει από τα μέσα Νοεμβρίου.

    U32G3X/BK: Εκτεταμένη οπτική περιπέτεια

    Η U32G3X/BK οδηγεί την οπτική απόδοση ένα σκαλί παραπάνω, με την εκτεταμένη οθόνη 31,5″ και την ανάλυση UHD. Με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και υψηλή πυκνότητα pixel 140 ppi, αυτή η οθόνη IPS παρέχει ευκρινή οπτική απεικόνιση και ευελιξία για μια ποικιλία εφαρμογών. Όπως και το αδελφάκι της των 27″, προσφέρει 95% κάλυψη της γκάμας χρωμάτων DCI-P3, σύμφωνα με τα πρότυπα CIE1976, και εξασφαλίζει πλούσια και ακριβή χρώματα με υποστήριξη εκτεταμένης παλέτας 1,07 δισεκατομμυρίων χρωμάτων με βάθος χρώματος 10-bit.

    Με γρήγορο χρόνο απόκρισης έως και 1 ms GtG με χρήση τεχνολογιών overdrive, η U32G3X/BK έχει σχεδιαστεί για ομαλή απόδοση παιχνιδιών και ευελιξία. Η συμβατότητα NVIDIA G-SYNC και η υποστήριξη Adaptive-Sync εξασφαλίζουν απρόσκοπτη εμπειρία χωρίς σχίσιμο εικόνων. Η U32G3X/BK είναι πλήρως συμβατή με κονσόλες νέας γενιάς και υποστηρίζει 4K UHD στα 120 Hz, που την καθιστούν μια πολυμορφική επιλογή, κατάλληλη για πολλές διαφορετικές εργασίες. Η χαμηλή υστέρηση εισόδου, το G-Menu, το FlickerFree, η λειτουργία Low Blue Mode και το Shadow Control εξασφαλίζουν άνετη και καθηλωτική εμπειρία. Η U32G3X/BK αναμένεται να είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τα μέσα Δεκεμβρίου.

    Τιμές και διαθεσιμότητα

    Οι U27G3X/BK και U32G3X/BK είναι έτοιμες να επαναπροσδιορίσουν την εμπειρία gaming 4K με τις εντυπωσιακές προδιαγραφές τους. Η U27G3X/BK θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα Νοεμβρίου 2023 σε προτεινόμενη τιμή λιανικής 579,00 €. 

    Η επιλογή με τη μεγαλύτερη οθόνη, η U32G3X/BK, αναμένεται να είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τα μέσα Δεκεμβρίου, σε προτεινόμενη τιμή λιανικής 749,00€, δίνοντας στους gamers κάτι για να περιμένουν με ανυπομονησία αυτές τις γιορτές.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles