15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Vector Watch.Το smartwatch που υπόσχεται 30 ημέρες αυτονομίας!

    Η απόφαση της Tag Heuer να σχεδιάσει ένα Android Wear smartwatch σίγουρα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φίλων των νέων τεχνολογιών και των wearables. Το έξυπνο ρολόι της Tag Heuer ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της έκθεση Baselworld, στην οποία παρουσιάζονται όλα τα φρέσκα προϊόντα από τον κόσμο των πολυτελών ρολογιών, ωστόσο δεν ήταν το μόνο που κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα, καθώς ένα προϊόν που  κέρδισε την προσοχή του κοινού ήταν το Vector Watch.

    vector03-1

    Το συγκεκριμένο έξυπνο ρολόι είναι ξεχωριστό, καθώς φιλοδοξεί να αλλάξει ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τα smartwatches. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το Vector υπόσχεται αυτονομία 30 ημερών, εκεί που τα περισσότερα smartwatches διαθέτουν μπαταρία που η διάρκεια ζωής της δεν ξεπερνάει ούτε τις… 30 ώρες! Το Vector θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις  (μία με στρογγυλό σχήμα και μία με τετράγωνο) και παρόλο που δεν ανακοινώθηκε η πλατφόρμα στην οποία θα τρέχει, η κατασκευάστρια εταιρεία του επιβεβαίωσε ότι θα συνεργάζεται με iPhones και iPads, όπως επίσης και με Android και Windows συσκευές. Πολλές λεπτομέρειες δεν δόθηκαν για το ποια θα είναι η τεχνολογία που θα επιτρέπει στο συγκεκριμένο ρολόι να ξεχνάει τι σημαίνει η διαδικασία της φόρτισης, ωστόσο θα πρέπει να δούμε το τελικό προϊόν για να διαπιστώσουμε κατά πόσο  η κατασκευάστρια εταιρεία θα μπορέσει να πετύχει τα όσα υπόσχεται.

    vector04-1

    Όσον αφορά την τιμή του, το Vector Watch θα ξεκινάει από $199 και θα φτάνει έως τα $349 για τα πιο ακριβά μοντέλα, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσουν και πιο lux εκδόσεις που θα κοστίζουν πολύ περισσότερο.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles