17 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Vikings: Valhalla- Δείτε το επίσημο trailer του νέου spinoff

    Έχει περάσει λιγότερο από ένας χρόνος από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι 6 κύκλοι της σειράς Vikings. Οι fans όμως δε θα περιμένουν πολύ ακόμα για να γυρίσουν στον κόσμο της δράσης. Κατά τη διάρκεια του Tudum, το Netflix μοιράστηκε το επίσημο trailer για το Vikings: Valhalla, ένα νέο spinoff από το δημιουργό των Vikings Michael Hirst.

    Τι θα δούμε στη σειρά

    Εκατό χρόνια μετά από τα γεγονότα που είδαμε, στο Valhalla θα δούμε τον Sam Corlett ως Leif Eriksson, ένα διάσημο εξερευνητή που πλέει για τη Β.Αμερική πέντε αιώνες πριν από τον Χριστόφορο Κολόμβο. Στη σειρά θα παρακολουθήσουμε τις ιστορίες κι άλλων θρυλικών Vikings από την ιστορία, όπως οι Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) Harald Hardrada (Leo Suter)και ο βασιλιάς τον Νορμανδών William ο Κατακτητής.

    Δείτε στη συνέχεια το επίσημο trailer και πάρτε μία πρώτη γεύση:

    Διαβάστε επίσης:

    Κυκλοφόρησε η πρώτη εικόνα από τη σειρά “The Last Of Us” του HBO

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles