23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Viral στο TikTok άνδρας που έκανε βόλτα με το σορτσάκι στο Νότιο Πόλο

    Ο χειμώνας επιτέλους έφτασε στις περισσότερες χώρες και οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να αισθάνονται σταδιακά τις επιπτώσεις του κρύου, με αποτέλεσμα να τυλίγονται σε μπουφάν και κασκόλ κάθε φορά που χρειάζεται να βγουν έξω. Οι θερμοκρασίες ποικίλλουν από χώρα σε χώρα, και αρκετοί είναι αυτοί που ζηλεύουν εκείνους που δεν υποφέρουν από την παγωνιά –καλή ώρα στην Ελλάδα. Κανείς δε ζήλεψε όμως έναν άντρα που βγήκε σε θερμοκρασίες πολύ κάτω του μηδενός στο Νότιο Πόλο, προκειμένου να δείξει στο TikTok πόσο κρύο έχει εκεί.

    Στο viral video, που αυτή τη στιγμή απαριθμεί πάνω από 5 εκατομμύρια likes, ο TikToker συμπεριφέρθηκε σαν να βρισκόταν σε καλοκαιρινές διακοπές και αστειευόμενος είπε: «Τώρα που ο ήλιος ανέτειλε επίσημα εδώ στο Νότιο Πόλο, θα κατευθυνθώ στο κατάστρωμα πριν πιάσουν όλα τα καλά σημεία».  Προσποιούμενος ότι προετοιμαζόταν για ηλιοθεραπεία, πίεσε το αντηλιακό που πάγωσε αμέσως στο χέρι του και έβγαλε μια πετσέτα θαλάσσης που επίσης πάγωσε σαν βράχος.

    Οι followers στα σχόλια ήταν αρκετά μπερδεμένοι καθώς παρακολουθούσαν αυτό το viral βίντεο, αναρωτιούνται πώς ο άνδρας κατάφερε να κρατήσει ήρεμο το πρόσωπο σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

    @thejeffcapps How to get a tan at the South Pole #southpole #antarctica #antarctic #suntan ♬ original sound – thejeffcapps

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles