18.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Vodafone TV: 4 σειρές που αξίζει να δεις λίγο πριν τελειώσει η καλοκαιρινή σου άδεια

    Ο Αύγουστος τελειώνει και, όσοι παρέμειναν στις βάσεις τους, θα έχουν την ευκαιρία να δουν καμιά σειρά τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να χαλαρώσουν. Ενδιαφέρουσες προτάσεις περιλαμβάνει η βιβλιοθήκη του Vodafone TV, αφού η εφαρμογή περιλαμβάνει προγράμματα του HBO και όχι μόνο. Ας δούμε στη συνέχεια 5 σειρές που αξίζει να παρακολουθήσεις κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σου άδειας.

    «ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ» (Great Expectations)

    Η Πρωτότυπη μίνι σειρά έξι επεισοδίων του Disney+, «Μεγάλες Προσδοκίες», παραγωγής FX, βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Κάρολου Ντίκενς. Η σειρά αφηγείται την ιστορία ενηλικίωσης του Πιπ (Fionn Whitehead), ενός ορφανού που λαχταράει μια καλύτερη ζωή, μέχρι που μια τροπή της μοίρας και οι σατανικές μηχανορραφίες της μυστηριώδους και εκκεντρικής Μις Χάβισαμ (Olivia Colman), του ανοίγουν την πόρτα σε έναν σκοτεινό κόσμο γεμάτο δυνατότητες. Κάτω από το βάρος των μεγάλων προσδοκιών που του εναποτίθενται, ο Πιπ θα πρέπει να ανακαλύψει το πραγματικό κόστος αυτού του νέου κόσμου και να αναλογιστεί κατά πόσο αυτός ο κόσμος θα τον κάνει τον άνθρωπο που επιθυμεί να γίνει. Το μυθιστόρημα του Ντίκενς, μια καταγγελτική κριτική του ταξικού συστήματος, εκδόθηκε το 1861, αφού πρώτα είχε κυκλοφορήσει σε μια σειρά εβδομαδιαίων κεφαλαίων από τον Δεκέμβριο του 1860.

    «ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ» (Secret Invasion)

    Στη νέα σειρά της Marvel Studios «Μυστική Εισβολή», η οποία εκτυλίσσεται στο MCU στον παρόντα χρόνο, ο Νικ Φιούρι πληροφορείται για μια μυστική εισβολή στη Γη μιας φατρίας Σκραλ που αλλάζουν μορφή. Ο Φιούρι συστρατεύεται με τους συμμάχους του, τον Έβερετ Ρος, τη Μαρία Χιλ και τον Σκραλ, Τάλος, ο οποίος ζει πια στη Γη. Μαζί, με αντίπαλο τον χρόνο, προσπαθούν να αποτρέψουν μια επικείμενη εισβολή Σκραλ και να σώσουν την ανθρωπότητα.

    «AND JUST LIKE THAT» S2

    Ένα χρόνο μετά το φινάλε του καινούργιου κεφαλαίου του «Sex and the City», ο δεύτερος κύκλος του «And Just Like That» συστήνει έναν ήρωα από τα παλιά. Ο Έινταν συναντάει την Κάρι στην πολύβουη Νέα Υόρκη και οι συγκινήσεις είναι πιο έντονες από ποτέ. Μαζί και η Σαμάνθα της Kim Cattrall σε μια εμφάνιση έκπληξη. Μαζί με ένα Sex & the City: 25 Years tribute, με όλους τους κύκλους του «Sex & the Cit»” και του «And Just Like That», αλλά και ακυκλοφόρητο backstage υλικό, με αφορμή των 25 χρόνων από την πρεμιέρα του «Sex & the City» και την κυκλοφορία του δεύτερου κύκλου του «And Just Like That».

    «FULL CIRCLE»

    Μια έρευνα για μια αποτυχημένη απαγωγή αποκαλύπτει μυστικά που είναι κρυμμένα εδώ και χρόνια, ενώνοντας ανθρώπους που φαινομενικά μοιάζουν άγνωστοι μεταξύ τους, στη σημερινή Νέα Υόρκη που είναι ένα τεράστιο poker face. Αυτό είναι το νέο εθιστικό θρίλερ του ΗΒΟ.

     

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles