20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Witcher 3: Η τελευταία σεζόν του Henry Cavill έρχεται τον Ιούνιο (trailer)

    Ο Geralt (Henry Cavill), η Ciri (Freya Allan) και η Yennefer (Anya Chalotra) επιστρέφουν για να σκοτώσουν περισσότερα τέρατα στην επιτυχημένη σειρά του Netflix “The Witcher” και ο Wild Hunt αρχίζει να διαφαίνεται στο πρώτο trailer για την 3η σεζόν. Το video για την τελευταία σεζόν του Henry Cavill ως Geralt of Rivia έφτασε πριν από λίγες ώρες και αποκάλυψε ότι η νέα σεζόν θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το πρώτο θα κάνει το ντεμπούτο του στις 29 Ιουνίου και το δεύτερο θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 27 Ιουλίου.

    Αυτό πρακτικά που προσφέρει είναι μερικές σύντομες ματιές σε κάθε χαρακτήρα, χωρίς να δίνει πληροφορίες για την πλοκή. Οι τρεις πρωταγωνιστές ψάχνουν ο ένας τον άλλον στο σκοτάδι, με τον Geralt να λέει κάτι για μια συνάντηση με ένα τέρας που σηματοδότησε την πρώτη φορά που ένιωσε πραγματικά φόβο. Το πιο σημαντικό στοιχείο του video είναι ότι δίνει μερικές ενδείξεις ότι ο Wild Hunt μπαίνει επιτέλους στο πλάνο, κάτι που είναι λογικό, αν λάβουμε υπόψη το τέλος της 2ης σεζόν και στην spinoff σειρά Blood Origin.

    Αυτό που κρέμεται… μετέωρο πάνω από τη σειρά φαντασίας του Netflix δεν είναι τόσο η πλοκή της 3ης σεζόν, αλλά το γεγονός ότι θα είναι η τελευταία του Henry Cavill. Ο Cavill, ο οποίος είναι τεράστιος θαυμαστής του Witcher και έκανε εκστρατεία για το ρόλο του Geralt, ήταν η “καρδιά” και ο οδηγός της σειράς από τότε που επιλέχθηκε. Στα τέλη του περασμένου έτους, το Netflix ανακοίνωσε ότι ο Cavill θα αποχωρήσει από τον ρόλο και θα αντικατασταθεί από τον Liam Hemsworth.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles