20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Xbox: Νέο 10ετές deal για να κλείσει η εξαγορά “μαμούθ” της Activision Blizzard

    Σε ακόμα μια νέα συμφωνία προχώρησε η Microsoft, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι θα κλείσει η εξαγορά της Activision Blizzard. Αυτή τη φορά το Xbox έδωσε το πράσινο φως για μια 10ετή συνεργασία με την Ubitus KK, η οποία κατέχει την υπηρεσία cloud GameNow και έχει εργαστεί πάνω σε εκδόσεις cloud τίτλων του Nintendo Switch.

    Ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer ανακοίνωσε τη συμφωνία στο Twitter, λέγοντας: “Η δέσμευσή μας είναι να δώσουμε σε περισσότερους παίκτες, περισσότερες επιλογές”. Η εν λόγω συμφωνία έρχεται μετά την υπογραφή 10ετούς συμφωνίας της Microsoft με την ουκρανική Boosteroid.

    Εκτός από το GameNow, η Ubitus έχει εμπειρία με δύο αξιοσημείωτα παιχνίδια στο Switch. Η εταιρεία εργάστηκε στις εκδόσεις cloud των Control: Ultimate Edition και The Forgotten City. Η εταιρεία δήλωσε στο Twitter: “Είναι τιμή μας να προχωρήσουμε σε μια 10ετή συνεργασία με τη Microsoft. Αυτή η συνεργασία ενισχύει τη βιβλιοθήκη μας με IP παιχνιδιών υψηλού προφίλ και επεκτείνει το μέγεθός της σε πάνω από 1.000 τίτλους”.

    Η Microsoft συνεχίζει να εργάζεται προκειμένου να διασφαλίσει ότι η συμφωνία με την Activision Blizzard, έναντι 70 δισεκατομμυρίων δολαρίων, θα κλείσει. Οι επικεφαλής του Xbox αντιμετώπισαν μέχρι στιγμής αρκετά εμπόδια από κυβερνητικούς φορείς στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, όπως και την αντίδραση της Sony.

    Το Φεβρουάριο, η Microsoft αποκάλυψε μια 10ετή συμφωνία με τη Nintendo, που φέρει το Call of Duty στις πλατφόρμες της. Το Xbox προχώρησε επίσης σε παρόμοια συμφωνία με τη Nvidia για το GeForce Now.

    Διαβάστε επίσης:

    Forspoken Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles