23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Xiaomi MWC 2024: Επίσημο λανσάρισμα για τα Watch 2, Watch S3 και Band 8 Pro

    Η Xiaomi πραγματοποίησε ένα τεράστιο event στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο του MWC 2024, κατά τη διάρκεια του οποίου πραγματοποιήθηκε επιτέλους το λανσάρισμα των νέων της flagship smartphones για το διεθνές κοινό. Εκτός από το πολυαναμενόμενο Xiaomi 14 Ultra, η εταιρεία παρουσίασε και μερικά ενδιαφέροντα wearables.

    Xiaomi Watch 2

     

    Το Xiaomi Watch 2 έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στο Amazon σε όλη την Ευρώπη, οπότε η τιμή του δεν είναι εντελώς έκπληξη. Μπορείτε να το αποκτήσετε με €200. Το Xiaomi Watch 2 έχει σώμα αλουμινίου, 5 ATM water resistance rating και οθόνη AMOLED 1,43 ιντσών 466 x 466px. Επίσης, διαθέτει GPS καθώς, παρακολούθηση καρδιακού παλμού και SpO2. Βασίζεται στον επεξεργαστή Snapdragon W5+ Gen 1 (τρέχοντας το Wear OS). Να σημειώσουμε ότι το Xiaomi Watch 2 Pro είναι επίσης διαθέσιμο με περίπου €20 επιπλέον στην έκδοση Bluetooth ή με €50 επιπλέον στην έκδοση LTE.

    Xiaomi Watch S3

    Το Xiaomi Watch S3 επίσης έρχεται στις παγκόσμιες αγορές. Παρόλο που μοιάζει αρκετά με το Xiaomi Watch 2 και το Watch 2 Pro, πρέπει να σημειωθεί ότι, αντίθετα με αυτές τις δύο συσκευές, το Watch S3 δεν χρησιμοποιεί το Wear OS της Google. Αντ’ αυτού, οι χρήστες έχουν την πλατφόρμα IoT HyperOS. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εφαρμογές για λήψη. Πέραν αυτού, διαθέτει μια εξαιρετική οθόνη AMOLED 1,43 ιντσών σε aluminum body, με stainless steel bezel και κοστίζει €150.

    Band 8 Pro

    Τέλος, στις παγκόσμιες αγορές έρχεται επίσης η έκδοση Pro της πρόσφατης δημοφιλούς σειράς Band της Xiaomi – το Band 8 Pro. Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά 7 Pro, το 8 Pro έχει μια μεγαλύτερη, φωτεινότερη, με υψηλότερη ανάλυση οθόνη AMOLED 1,74 ιντσών. Επίσης, διαθέτει 5 ATM water resistance και διάρκεια μπαταρίας 14 ημερών με μία μόνο φόρτιση. Το Band 8 Pro διαθέτει νέους και πιο ακριβείς αισθητήρες καρδιακού παλμού, αισθητήρες αίματος οξυγόνου (SpO2) και ενσωματωμένο GPS και NFC. Η τιμή λιανικής ορίζεται στα €70.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles