20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Yuneec Typhoon H PRO, το απίθανο drone που βασίζεται στην εξελιγμένη 3D RealSense τεχνολογία της Intel!

    Η αγορά των drones γνωρίζει τεράστια ανάπτυξη και είναι σίγουρο ότι σε μερικά χρόνια θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, καθώς θα χρησιμοποιούνται σε ποικίλες επαγγελματικές, αλλά και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Φυσικά είναι γνωστό ότι υπάρχουν διαβαθμίσεις στην ποιότητα και στις δυνατότητες του εκάστοτε drone, καθώς υπάρχουν εκείνα που κάνουν απλώς τη δουλειά τους και κοστίζουν κοντά στα 500 ευρώ και αυτά που είναι η αιχμή του δόρατος της τεχνολογίας και προσεγγίζουν ακόμη και τα 2.000 ευρώ! Το Typhoon H PRO της Yuneec είναι μία περίπτωση ακριβού drone που όμως ξεχωρίζει για τα ανεπτυγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του, καθώς είναι ένα drone το οποίο ενσωματώνει την 3D τεχνολογία RealSense της Intel!

    Typhoon H 2

    Για να μπορέσει κάποιος φίλος των drones να αποκτήσει το Typhoon H Pro θα πρέπει να… σπάσει τον κουμπαρά του, καθώς η πρόταση της Yuneec κοστίζει κοντά στα 1.899$. Παρόλα αυτά, η τεχνολογία RealSense το καθιστά μία ιδανική λύση για τους fans των drones, καθώς είναι σε θέση να πραγματοποιεί μία real-time χαρτογράφηση του περιβάλλοντος που πετάει και έτσι χρησιμοποιώντας σένσορες υψηλής τεχνολογίας μπορεί από μόνο του να αποφεύγει τα εμπόδια που μπαίνουν στο δρόμο του. Το hexacopter της Yuneec διαθέτει δυνατότητα για 4K video recording, photo shooting με ανάλυση στα 12MP, ενώ παράλληλα έρχεται με ένα ειδικό Android-based controller. Αν και το κόστος του είναι αρκετά υψηλό για τους περισσότερους χρήστες, παρόλα αυτά είναι ένα drone που δεν μπορείς παρά να το θαυμάσεις!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles