23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    ZTE Axon 40 Ultra Space Edition: Ανακοινώθηκε με… 18GB RAM και «διαστημικά specs»!

    Η ZTE παρουσίασε πρόσφατα μια «bostαρισμένη» έκδοση του ZTE Axon Ultra, η οποία ονομάζεται Space Edition. Αυτή η ειδική έκδοση ουσιαστικά αποτελεί μια περισσότερο premium πρόταση σε σύγκριση με το vanilla Axon 40 Ultra, εμμένοντας φυσικά στην ίδια σχεδιαστική high-end φιλοσοφία. Ουσιαστικά πρόκειται για μια λύση με… «διαστημικά specs», η οποία είναι σχεδιασμένη για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των απαιτητικών users.

    H ΖΤΕ δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους χρήστες να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο επιλογές, μία με 12GB RAM και 512GB Storage και μια με 18GB RAM και 1TB storage. Εάν παρακολουθείτε τις συσκευές της ZTE, το design είναι ελαφρώς διαφορετικό, ενώ το back panel είναι επενδεδυμένο με κεραμικό υλικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ZTE επανασχεδίασε το camera setup, ενώ το μεγάλο ατού της εν λόγω premium high-end συσκευής δεν είναι άλλο από ένα dedicated security chip που φροντίζει για ένα ανώτερο επίπεδο ασφαλείας.

    Κατά τα άλλα, λίγες είναι οι διαφορές με το Ultra, καθώς έρχεται με AMOLED display στις 6.8 ίντσες στα 120Hz refresh rate, under display camera στα 16MP, ενώ στην καρδιά του βρίσκεται ένα πανίσχυρο Snapdragon 8 Gen 1 Chipset. Επιπλέον, διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα στα 5000mAh, αν και η δυνατότητα για super charging αυξήθηκε από τα 65W στα 80W. Σε ότι έχει να κάνει με τις κάμερες, η πρόταση της ZTE έρχεται με τρεις σένσορες στα 64MP, ένας είναι wide cam (35mm), ένας Ultra Wide (16mm) και τέλος ένας περισκοπικός φακός στα 91mm.

    Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, πρόκειται για μια συσκευή που κοστίζει το κάτι παραπάνω, καθώς η έκδοση των 12GB/512GB θα την βρείτε στα 795€, ενώ το ανώτερο μοντέλο με 18GB RAM (!) και 1TB σε storage πωλείται στα 1.035€. Η συσκευή θα κάνει το ντεμπούτο της στην αγορά της Κίνας στις 6 Δεκεμβρίου και σε αυτή τη φάση είναι άγνωστο εάν θα την δούμε και από τα μέρη μας (ωστόσο δεν γίνεται να μην την θαυμάσουμε).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles