22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Μεγάλη γκάμα από θήκες για το iPhone 5 από την Volte-Tel

    Μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Ελλάδα, αλλά η αγορά του iPhone 5, έχει ήδη ενταχθεί στον προσωπικό προϋπολογισμό αρκετών από εσάς. Η εταιρεία Volte-tel, φροντίζει όπως πάντα να σας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις σε θήκες και bumpers για τη νέα σας συσκευή.

    Θήκη  BUMPER METAL BUTTON


    Τα bumper metal button της Volte-Tel είναι φτιαγμένα από TPU, το οποίο είναι εύπλαστο, προστατεύει τις «γωνίες» της συσκευής σας, αλλά και διαθέτουν μεταλλικά κουμπιά για την απρόσκοπτη λειτουργία του iPhone 5 σας. Είναι διαθέσιμα σε 5 διαφορετικά χρώματα και υπόσχονται προστασία, αλλά και χρηστικότητα

    Θήκη FACEPLATE FLEX TPU


    Το FACEPLATE FLEX TPU της VOLTE-TEL είναι φτιαγμένο από εύπλαστο TPU ματ και γυαλιστερό υλικό σε μαύρο και λευκό χρώμα. Κλασική και κομψή η θήκη αυτή προστατεύει το iPhone σας, χωρίς να σας στερεί καμία από τις λειτουργίες του, μιας και διαθέτει εγκοπές για τα πλήκτρα, έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείται την συσκευή χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε το faceplate.

     

    Θήκη  SLIMCOLOR TPU – Transparent

    H θήκη SLIMCOLOR TPU TRANSPARENT της VOLTE-TEL είναι φτιαγμένη από εύπλαστο TPU υλικό σε επτά διαφορετικά χρώματα. Δώστε λοιπόν χρώμα και στυλ στο iphone σας με τις ιδιαίτερες αυτές θήκες από την νέα σειρά της VOLTE-TEL για το iPhone 5, οι οποίες προσαρμόζονται άψογα στην συσκευή σας, χωρίς να επηρεάζουν τις λειτουργίες της.

    Θήκη  FACEPLATE PC+ALUMINIUM VOLTE-TEL


    Το FACEPLATE PC+ALUMINIUM της VOLTE-TEL σε πέντε διαφορετικά χρώματα προσαρμόζεται στην συσκευή σας και διαθέτει κατάλληλες εγκοπές για εύκολη πρόσβαση στα πλήκτρα χωρίς να αφαιρείται. Εσωτερικά είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο και εξωτερικά από PU σε διάφορα χρώματα.

    Θήκη  2 in 1 TPU-STAND TOUGH TIRE

    Η 2 IN 1 TPU-STAND TOUGH TIRE της VOLTE-TEL σε μαύρο χρώμα με πρωτότυπο, βιομηχανικό design και κύριο χαρακτηριστικό, την αντιολισθητική της επιφάνεια χάρη στο υλικό κατασκευής της. Το faceplate το οποίο χρησιμοποιείται και ξεχωριστά από το stand, είναι φτιαγμένο από εύκαμπτο TPU υλικό, ενώ το stand είναι από ειδικά επεξεργασμένο σκληρό υλικό για μεγαλύτερη ασφάλεια.

    Θήκη  PU LEATHER FOLIO-STAND

    Η FOLIO-STAND της VOLTE-TEL είναι δερμάτινη θήκη, αναδιπλούμενη με εσωτερική υφασμάτινη επιφάνεια για μεγαλύτερη προστασία του iPhone σας και ειδικό ενσωματωμένο PU faceplate που γίνεται και stand και επιτρέπει πλήρη πρόσβαση στις λειτουργίες του τηλεφώνου ενώ ταυτόχρονα προστατεύει την συσκευή σας από γρατσουνιές και φθορές.

    Όλες τις θήκες και τα αξεσουάρ της Volte-tel, μπορείτε να τα δείτε στο website της εταιρείας εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles