15.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Απεριόριστα data με μόλις 1,90€ για 5 ημέρες από τη Vodafone

    Φέτος το Πάσχα, η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για όλους τους πελάτες συμβολαίου, εταιρικούς, οικιακούς και καρτοπρογράμματος για 5 ημέρες, με μόλις 1,90€.

    Επιπλέον, όσοι πελάτες ενεργοποιήσουν την προσφορά έως και τις 9/5 συμμετέχουν αυτόματα σε διαγωνισμό με δώρο 5 iPhone 15 Plus 128GB, ενώ ενεργοποιώντας εκ νέου την προσφορά μετά τη λήξη της, αυξάνουν τις πιθανότητες να κερδίσουν το μεγάλο δώρο.

     

     Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω του My Vodafone App ή μέσω του link: https://bit.ly/springoffer24 .

    Περισσότερα για τους όρους του διαγωνισμού: Διαγωνισμοί < Vodafone Ελλάδας | Vodafone.gr

     Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. και Φόρος Κινητής Τηλεφωνίας. Τα data της προσφοράς είναι διαθέσιμα και για χρήση σε περιαγωγή εντός ΕΕ/ ΕΟΧ με όριο 1.8GB στη χρήση τους.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles