20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    40 χρόνια Wham! Έρχεται ντοκιμαντέρ – αφιέρωμα στο Netflix (trailer)

    Το πρώτο trailer για το ντοκιμαντέρ Wham! του Netflix δόθηκε πριν από μερικές ώρες στη δημοσιότητα, προσκαλώντας τους συνδρομητές της υπηρεσίας σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι. Η ταινία θα καταγράψει την πορεία του George Michael και του Andrew Ridgeley τη δεκαετία του 1980, οι οποίοι από σχολικοί φίλοι κατάφεραν να εξελιχθούν σε διεθνείς ποπ stars, εξερευνώντας παράλληλα την εμφάνιση του Michael ως gay icon.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Το ντοκιμαντέρ, που ονομάζεται Wham!, συνδυάζει συνεντεύξεις και υλικό από τα αρχεία των δύο καλλιτεχνών, χαρτογραφώντας την τετραετή καριέρα του συγκροτήματος πριν ο Michael ξεκινήσει σόλο καριέρα. Ο Chris Smith, ο σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ όπως τα Fyre: The Greatest Party That Never Happened και Jim & Andy, σκηνοθετεί την ταινία. Η νέα ταινία θα είναι διαθέσιμη στη βιβλιοθήκη του Netflix στις 5 Ιουλίου, ενώ θα προηγηθούν κάποιες προβολές σε ορισμένους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου.

    Σημειώνεται ότι φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ των Wham με τίτλο «Fantastic» το οποίο έφτασε στο Νο. 1 του Ηνωμένου Βασιλείου. Το ντοκιμαντέρ διάρκειας 92 λεπτών του Netflix θα ξετυλίξει την χρυσή αλλά σύντομη μαγική περίοδο, από το 1982 μέχρι την αποχαιρετιστήρια συναυλία «The Final» που έδωσαν μπροστά σε 72.000 θαυμαστές στις 28 Ιουνίου του 1986 στο Λονδίνο.

    Διαβάστε επίσης:

    Lies of P: Νέο 9λεπτο gameplay trailer για το πολυσυζητημένο action RPG

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles