17.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε το όνομα της επόμενης ταινίας “Jurassic Park” – Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

    Η επόμενη ταινία του franchise του Jurassic Park, του αγαπημένου μας κινηματογραφικού σύμπαντος όπου υπάρχουν ξανά δεινόσαυροι, απέκτησε και επίσημα όνομα. Η ταινία θα κυκλοφορήσει με τον τίτλο “Jurrasic World: Dominion” (=κυριαρχία).

    JURASSIC όνομα

    Η ανακοίνωση έγινε μέσω των λογαριασμών Twitter και Instagram του σκηνοθέτη -σεναριογράφου της ταινίας, Colin Trevorrow. Δημοσίευσε μια φωτογραφία της κλακέτας της ταινίας και την φράση “Day One #JurassicWorld”. Στην κλακέτα φαίνεται καθαρά το όνομα της επερχόμενης ταινίας.

    Η κλακέτα σηματοδοτεί και επίσημα την πρώτη μέρα των γυρισμάτων. 

     

    https://www.instagram.com/p/B9AILlhFdyQ/?utm_source=ig_web_copy_link

    Πρωταγωνιστές της επερχόμενης ταινίας είναι ξανά οι Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Omar Sy, Mamoudou Athie, DeWanda Wise, Justice Smith και Daniella Pineda. Επιστροφή από τα παλιά “Jurassic Park” θα κάνουν οι Laura Dern, Sam Neill και Jeff Goldblum.

    JURASSIC όνομα

    Την ίδια φωτογραφία ανέβασε και στο δικό του instagram ο Chris Pratt, όπου αναφέρει ως λεζάντα τον ορισμό της λέξης «κυριαρχία» ως: «η προσπάθεια του ανθρώπου να επιβληθεί στην φύση».

    Ο Chris Pratt είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην εκπομπή The Ellen Show: “Μοιάζει με το τέλος (σ.σ. του franchise). Η ταινία τους έχει όλους μέσα, μπορεί να σας το χάλασα, αλλά δεν με νοιάζει. Ξέρω ότι όλο το cast του αυθεντικού ‘Jurassic Park’ επιστρέφει. Η ταινία θα έχει μία αίσθηση παρόμοια με το ‘Avengers: Endgame’ που έφερε όλους τους χαρακτήρες της Marvel σε μία ταινία”.

    Το τέλος του Jurassic World 

    Στην προηγούμενη ταινία Jurassic World: Fallen Kingdom του 2018, φάνηκε στο τέλος ότι οι δεινόσαυροι ενδέχεται να «κληρονομήσουν την γη.

    Η επερχόμενη ταινία Jurassic World: Dominion φαίνεται πως θα είναι και η τελευταία του franchise. Μεταξύ των παραγωγών και ο Steven Spielberg, ο υπεύθυνος για την πρώτη τριλογία Jurassic Park.

    Το “Jurassic World: Dominion” θα κυκλοφορήσει 21 Ιουνίου του 2021. 

    JURASSIC όνομα

     

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles