16.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    AOC g2770Pqu. Monitor για φανατικούς gamers!

    To AOC g2770Pqu είναι ένα monitor 27 ιντσών που επιχειρεί να κερδίσει την απαιτητική κοινότητα των gamers με μία σειρά από ενδιαφέροντα features που θα κερδίσουν την προσοχή, ακόμη και των πιο απαιτητικών hign-end users.  g2770Pqu_1

    Με ΤΝ πάνελ 68,6 εκατοστών (27″) η g2770Pqu της σειράς Style Line είναι η μεγαλύτερη οθόνη που διαθέτει η AOC στην απαιτητική αγορά των gaming περιφερειακών. Οι μεγάλες διαστάσεις της χαρίζουν μία απόλυτα κινηματογραφική εμπειρία gaming, που θα λατρέψουν οι πάντες. Ωστόσο, η AOC g2770Pqu δε μένει μόνο στις εντυπώσεις, καθώς χάρη στον εξαιρετικό ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz, το γρήγορο χρόνο απόκρισης του 1ms και την είσοδο DisplayPort, τα παιχνίδια ζωντανεύουν με ομαλή κίνηση δίχως να έχουν την παραμικρή καθυστέρηση, φαινόμενα ghosting ή σπάσιμο της εικόνας. Με αυτόν τον τρόπο ο gamer απολαμβάνει πεντακάθαρη εικόνα και απόλυτα ομαλά animations κάθε στιγμή, που συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης των ματιών, ενώ παράλληλα προσφέρουν και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε multiplayer παιχνίδια. Παίζοντας σε μια οθόνη g2770Pqu, κανένας gamer δεν θα χάσει ποτέ ξανά το στόχο λόγω στιγμιαίων κολλημάτων στην εικόνα. Επιπλέον, η εξαιρετικά υψηλή φωτεινότητα των 300 cd/μ² θα χαρίσει ακόμη μεγαλύτερη ζωντάνια στη διασκέδαση σας. Εκτός από τις εντυπωσιακές επιδόσεις της, η οθόνη AOC g2770Pqu προσαρμόζεται απόλυτα στις ατομικές ανάγκες κάθε gamer, χάρη σε ένα εύρος επιλογών συνδεσιμότητας όπως το MHL για συσκευές Android, τις εργονομικές λειτουργίες ρύθμισης και τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία.

    g2770Pqu_2

    H AOC g2770Pqu είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα και πρόκειται για ένα gaming monitor που θα ικανοποιήσει όλους τους gamers που αναζητούν έναν συνδυασμό ποιότητας και επιδόσεων. Ανυπομονούμε να την πάρουμε στα χέρια μας και να της αποδώσουμε τις τιμές που της αξίζουν!

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles