17.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Apple: Στη λίστα με τις “vintage” συσκευές το iPhone 6

    Στη λίστα με τα vintage προϊόντα της πρόσθεσε τις τελευταίες μέρες η Apple το κλασικό πια iPhone 6, μια συσκευή που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2014. Το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus μπήκαν πλέον στο «ράφι» με τις αντίκες, όπως ακριβώς συνέβη με τα μοντέλα iPhone 6s και iPhone 6s Plus το Φεβρουάριο του 2022, σύμφωνα με το AppleInsider.

    Ο τεχνολογικός κολοσσός συνέχισε τις πωλήσεις του iPhone 6 και μετά την κυκλοφορία του iPhone 6s. Η ζήτηση όμως μειώθηκε δραματικά όταν βγήκε στην αγορά το iPhone 7 το 2016. Με την παρουσίαση της iPhone 6 σειράς, το μεγαλύτερο «plus» μοντέλο έγινε και επίσημα διαθέσιμο, με ένα μάλιστα ολοκαίνουριο design για την εποχή, με καμπύλες στις άκρες, που διαφοροποιήθηκε από τα παλαιότερα iPhone 4 και iPhone 5s. Το Apple Pay επίσης, ήταν μια υπηρεσία που λάνσαρε η εταιρεία μαζί με το iPhone 6.

    Η Apple όταν σταματά να πουλά ένα προϊόν της για περισσότερα από 5 χρόνια -αλλά λιγότερο από 7- το χαρακτηρίζει ως vintage. Για συσκευές που ξεπερνούν την επταετία, προσφέρει επιδιόρθωση και αντικατάσταση εξαρτημάτων για ιστορικούς λόγους.

    Διαβάστε επίσης:

    Τα νέα ηλεκτρικά πατίνια P Series της Segway στην ελληνική αγορά

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles