17.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Bethesda: 1 δισ. δολάρια αναμένεται να φέρει στα ταμεία το Starfield

    Το Starfield αποτέλεσε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων και η Bethesda γνώριζε εξαρχής ότι κρατά ένα δυνατό «χαρτί» στα χέρια της. Από την πρώτη μέρα που το video game έγινε διαθέσιμο, το ενδιαφέρον των gamers σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες ήταν τεράστιο, με αποτέλεσμα τα έσοδα που αναμένει η εταιρεία να είναι επίσης άξια αναφοράς.

    Σύμφωνα με έγγραφα του Xbox που διέρρευσαν την περασμένη εβδομάδα, η Bethesda περιμένει να έχει έσοδα σχεδόν 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων μόνο από το Starfield.  Αυτή η εκτίμηση αφορά ένα διάστημα τεσσάρων ετών. Το πρώτο έτος, η εταιρεία προέβλεψε ότι θα έρθουν 600 εκατομμύρια δολάρια ακολουθούμενα από 215 εκατομμύρια δολάρια το δεύτερο έτος. Το τρίτο και τέταρτο έτος προβλέπεται ότι οι αριθμοί θα πέσουν λίγο καθώς ο κύκλος ζωής του παιχνιδιού προχωρά με προβλέψεις 50 εκατομμυρίων δολαρίων και 35 εκατομμυρίων δολαρίων, αντίστοιχα.

    Μπορεί τα έγγραφα να είναι παλαιότερα, όμως το Starfield από το λανσάρισμά του μέχρι σήμερα έχει δει πάνω από 10 εκατομμύρια παίκτες να εξερευνούν το διάστημα. Με βάση αυτό, φαίνεται πιθανό ότι η Bethesda θα επιτύχει τα έσοδα που υπολόγιζε. Ακόμη και στην περίπτωση που οι μισοί από τους 10 εκατομμύρια παίκτες αγόρασαν τη βασική έκδοση των 70 δολαρίων του παιχνιδιού, αμέσως αμέσως μαζεύονται 350.000.000 δολάρια. Με την υποστήριξη μετά την κυκλοφορία και τις πολυτελείς εκδόσεις του παιχνιδιού, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η εταιρεία θα πετύχει εύκολα το στόχο του 1 δις. δολαρίων.

    Διαβάστε επίσης:

    Facebook: Δυνατή η δημιουργία πολλαπλών προφίλ σε ένα λογαριασμό

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles