20.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    CES 2018: Νέα Ultrathin Monitors από τη Dell και σημαντική αύξηση της απόδοσης στο portfolio των Latitude

    Στη CES 2018, η Dell αποκάλυψε μια σειρά από κομψά νέα προϊόντα, από διάφορες κατηγορίες. Η εταιρεία συνεχίζει να πρωτοπορεί στον κλάδο των οθονών, με τη νέα της προσθήκη των φωτεινότερων εξαιρετικά λεπτών οθονών στον κόσμο, στην κατηγορία τους [1]: το Dell 27 Ultrathin Monitor (S2719DM) και το Dell 24 Ultrathin Monitor (S2419HM). Οι εικόνες ζωντανεύουν χάρη στα φωτεινά και έντονα χρώματα, σε αμφότερες τις οθόνες, οι οποίες υποστηρίζουν αναπραγωγή περιεχομένου HDR για μια CinemaColor εμπειρία, αναπαράγοντας πανέμορφο χρωματικό βάθος, καθαρότητα και αντίθεση, σε μια, πρακτικά χωρίς περιθώρια, οθόνη InfinityEdge για εντυπωσιακά ρεαλιστικές εικόνες. Χάρη στο κομψό προφίλ που ανέρχεται μόλις στα 5,5 χιλιοστά, στο λεπτότερο σημείο τους, αμφότερες οι οθόνες αποδίδουν μέγιστη φωτεινότητα 600 nits.

    Dell 27 Ultrathin Monitor

    Σχεδιασμένα για τους εργαζομένους που βρίσκονται εν κινήσει, το χαρτοφυλάκιο Dell Latitude, που αποτελείται από ασφαλή και διαχειρίσιμα επαγγελματικά notebooks και υπολογιστές 2-σε-1, έχει πλήρως ανανεωθεί χάρη στους επεξεργαστές 8ης γενιάς Intel Core vPro 15W δύο και τεσσάρων πυρήνων,  παρέχοντας σημαντική βελτίωση στην απόδοση. Οι μετρήσειςπαραγωγικότητας δείχνουν μια εντυπωσιακή αύξηση της απόδοσης σε σχέση με προϊόντα που βασίζονται στην προηγούμενη γενιά επεξεργαστών. Οι επιπλέον πυρήνες και υπολογιστικά νήματα (threads) επιφέρουν σημαντική βελτίωση στα εταιρικά δίκτυα, όταν το τμήμα ΙΤ χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση, σαρώσεις για κακόβουλο λογισμικό και άλλα background apps για την ασφάλεια και τη συνδεσιμότητα. Η προϊοντική γκάμα Latitude έχει επίσης ανανεωθεί, εισάγοντας ορισμένες εντυπωσιακές αθέατες καινοτομίες. Για παράδειγμα, το Latitude 7490 notebook διαθέτει μια αποκλειστικής σχεδίασης κεραία, η οποία προσφέρει μεγαλύτερη εμβέλεια, ταχύτητα και αξιοπιστία στις συνδέσεις WiFi, καθώς και μια νέα οθόνη Full HD πολύ χαμηλής κατανάλωσης, η οποία μειώνει την κατανάλωση μέχρι και 50%, με αποτέλεσμα την επέκταση της αυτονομίας για πολλές ώρες.

    Dell_Latitude_7290_7390_7490_s

    Για τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας των επαγγελματιών και των φίλων των πολυμέσων που βρίσκονται εν κινήσει, η Dell παρουσιάζει τη μικρότερη συσκευή αποθήκευσης Thunderbolt 3 στον κόσμο [2] και ένα από τα ταχύτερα φορητά drives που είναι διαθέσιμα, το Dell Portable Thunderbolt SSD 1000 (1TB) και το SSD 500 (500GB).

    [1] Βασίζεται σε εσωτερική ανάλυση τον Αύγουστο του 2017, συγκρίνοντας τη φωτεινότητα (cd/m²) ανταγωνιστικών οθονών 27 και 24 ιντσών.

    [2] Βασίζεται σε εσωτερική ανάλυση της Dell το Δεκέμβριο του 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles