20.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε gameplay footage από το «καταραμένο» game της Blizzard, StarCraft: Ghost!

    To StarCraft: Ghost ήταν ένα game από την Blizzard, το οποίο είχε προκαλέσει έντονες συζητήσεις για τον απλούστατο λόγο ότι εν μια νυκτί οι δημιουργοί του αποφάσισαν να τραβήξουν την πρίζα από το development, παρόλο που η ανάπτυξη του είχε προχωρήσει αρκετά. Μοιραία λοιπόν το StarCraft: Ghost, το οποίο ήταν ένα third-person action/stealth shooter με πρωταγωνίστρια την Ghost Operative, Nova, η οποία μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις psycho-kinetic δυνάμεις της την ώρα της μάχης κατατροπώνοντας τις ορδές των Zerg.

    Αρχικά το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του κάποια στιγμή μέχρι το 2006 και αρχικά το δούλευαν πάνω σε Xbox, GameCube και PS2. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και τόσο καλά στην πορεία. Η Blizzard είχε αναθέσει την ανάπτυξη του στην Nihilistic Software, όμως στη συνέχεια τα έσπασε με την Nihilistic και έβαλε την Swingin’ Ape Studios να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Και μπορεί το StarCraft: Ghost να έκανε που και που την εμφάνιση του σε κάποιο game show (οπως η E3), ωστόσο έμοιαζε λες και έσερνε μία κατάρα που δεν το άφηνε σχεδόν ποτέ να ολοκληρωθεί. Έτσι λοιπόν το 2014, η Blizzard προχώρησε στην επίσημη ακύρωση του project (μαζί με το MMO Titan) και δυστυχώς δεν ακούσαμε ξανά για τη Nova και τις περιπέτειες της (παρά μόνο στο StarCraft II που κυκλοφόρησε το 2010).

    Πρόσφατα όμως ένας Leakster που διατηρεί την ανωνυμία του έστειλε στο Kotaku μια σειρά από screenshots και ένα video από gameplay footage, το οποίο ισχυρίζεται ότι «ψάρεψε» από ένα Xbox development kit! Όπως θα διαπιστώσετε και παρακάτω, μπορείτε τα visuals να μοιάζουν λίγο «αρχαία» για τα σημερινά δεδομένα, ωστόσο χαζεύοντας λίγο από το gameplay θα συμφωνήσετε μαζί μας ότι πολύ απλά η Blizzard ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να το κόψει! N’ Joy…

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles