20.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το πρώτο gameplay footage από το επικό Destiny 2!

    Το Destiny 2 δε χωράει αμφιβολία ότι αποτελεί ένα από τα μεγάλα gaming “blockbusters” της φετινής χρονιάς, καθώς η Bungie και η Activision έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη, με στόχο (τι άλλο;) να ξεπεράσουν την τεράστια επιτυχία του πρώτου παιχνιδιού της σειράς. To Destiny 2 αποκαλύφθηκε επίσημα από την Activision πριν από μερικές εβδομάδες, ωστόσο χθες είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μία γεύση από το πρώτο gameplay footage του παιχνιδιού και πραγματικά δεν σας κρύβουμε ότι ήταν ένα μικρό… αριστούργημα!

    Destiny 2 Screenshots (10)

    Στο πρώτο gameplay trailer (που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω) μπορούμε να πάρουμε μία δυνατή γεύση από το story campaign στο οποίο οι «βετεράνοι» θα παρατηρήσουν ότι πρωταγωνιστούν ορισμένα πολύ γνωστά (κι αγαπητά) πρόσωπα. Στο εν λόγω video, η δράση ξεκινάει ύστερα από μία καταστροφική και αιφνιδιαστική επίθεση των δυνάμεων των Cabal στο Tower hub του πρώτου Destiny, μία κίνηση που θέτει ουσιαστικά σε κίνηση τα γεγονότα του δεύτερου παιχνιδιού. Αφού οι Guardians ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους, τότε ξεκινάει το δεύτερο μέρος του video όπου βλέπουμε πολλές δυναμικές σκηνές από το παιχνίδι. Φρενήρης ρυθμός, απίθανα όπλα, εντυπωσιακά abilities, νέες επικές τοποθεσίες και φυσικά μάχες που το scale τους είναι απίστευτο συνθέτουν την πρώτη αυτή εικόνα του Destiny 2 που φαίνεται «Harder, Better, Faster, Stronger»… σε σύγκριση με το πρώτο game της σειράς. Το Destiny 2 είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του στις 8 Σεπτεμβρίου για Xbox One και PS4, ενώ εν αντιθέσει με το πρώτο μέρος, θα κυκλοφορήσει και στα PC (σε ημερομηνία ωστόσο που ακόμη δεν έχει ανακοινωθείΔεν θα φλυαρήσουμε άλλο, πατήστε το play στα videos που ακολουθούν και απολαύστε…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles