22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Δεν ξανάγινε! Το F2P shooter Crucible επιστρέφει σε closed beta φάση μετά το launch του!

    Ως είθισται όταν κυκλοφορεί ένα νέο game, ακολουθεί κάποια συγκεκριμένα στάδια παραγωγής μέχρι να φτάσει σε gold status και να πάρει το δρόμο του για τα physical ή τα digital καταστήματα. Για παράδειγμα, περνάει από το Alpha και το Beta στάδιο, είτε σε open ή σε closed μορφή πριν πάρει το τελικό ΟΚ για το release του. Ωστόσο, με την  περίπτωση του Crucible τα πράγματα πήραν μια άκρως περίεργη και πρωτόγνωρη τροπή, καθώς όπως έγινε γνωστό η πρώτη προσπάθεια της Amazon στον κόσμο του gaming δεν τα πήγε και τόσο… καλά! Πιο συγκεκριμένα, λόγω των προβλημάτων που εμφανίστηκαν σε πολλούς τομείς του Crucible, η ομάδα των developers αναγκάστηκε να το… «γυρίσει» πίσω στη φάση της closed beta!


    Αυτό είναι κάτι ασυνήθιστο, καθώς ακόμη και σε σούπερ προβληματικές παραγωγές γίνεται προσπάθεια να διορθωθούν τα πράγματα, μέσω μιας σειράς από updates και patches. Ωστόσο, εδώ τα πράγματα με το Crucible να μην προλαβαίνει καλά – καλά να συμπληρώσει ένα μήνα ζωής ήταν τελείως διαφορετικά. Από τη στιγμή βέβαια που η Amazon «έκλεισε» δύο από τα τρία game modes του παιχνιδιού, κάτι φαινόταν ότι δεν πήγαινε καθόλου καλά. Η Amazon αποφάσισε ότι θα πρέπει να συνεργαστεί με τους gamers, έτσι ώστε να δημιουργήσει το Crucible που αξίζει στην gaming community. Αν και μάλλον πρωτόγνωρο ένα game να αποσύρεται ύστερα από το επίσημο release του, ελπίζουμε ότι θα είναι για καλό!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles