23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Δωρεάν το Diablo 4 στο Steam

    Μπορεί στο παρελθόν να έχουμε δει δωρεάν δοκιμές για το Diablo 4 στο Battle.net. Tώρα όμως, για πρώτη φορά μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να παίξουν εντελώς δωρεάν στο Steam.

    Πιο συγκεκριμένα, μέχρι τις 28 Νοεμβρίου, οι δυνάμεις του κακού είναι συγκεντρωμένες στο ερειπωμένο βασίλειο του Sanctuary και σας περιμένουν να τις κατατροπώσετε, με ορισμένους, βέβαια, περιορισμούς. Η χρονική στιγμή φυσικά δεν είναι τυχαία, αφού σήμερα είναι η πρώτη μέρα του μεγάλου Steam Autumn Sale και ανοίγει την πόρτα σε ένα τεράστιο κοινό πιθανών παικτών που η Battle.net της Blizzard δεν έχει. Είναι επίσης μια ευκαιρία να αντιστρέψετε τις όχι και τόσο καλές πρώτες εντυπώσεις του παιχνιδιού στο Steam, όπου η βαθμολογία των χρηστών αυτή τη στιγμή είναι μικτή. Αυτό δεν είναι καταστροφικό (το Starfield, για παράδειγμα, έχει την ίδια βαθμολογία), αλλά δεν είναι και θετικό για ένα παιχνίδι που υποτίθεται ότι θα ήταν μια ισχυρή επιστροφή σε μια από τις πιο διάσημες σειρές παιχνιδιών της Blizzard.

    Οι παίκτες που θα δοκιμάσουν το trail θα έχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Diablo 4, αλλά θα μπορούν να φτάσουν μέχρι το level 20. Αν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα πρέπει να αγοράσουν την κανονική του έκδοση. Δυστυχώς το trial δεν ισχύει για τις Xbox Series X|S, Xbox One, PS4 και PS5 κονσόλες.

    Διαβάστε επίσης:

    The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles