20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται στο Netflix ο “Πινόκιο” του Guillermo Del Toro – Δείτε το πρώτο teaser

    Ο σκηνοθέτης των οσκαρικών ταινιών Guillermo Del Toro πρόκειται να διασκευάσει ένα κλασικό ιταλικό παραμύθι με πρωταγωνιστή τον Πινόκιο, όπως έγινε γνωστό πρόσφατα από το Netflix. Όπως ανέφερε ο Del Toro, «στην ιστορία ο Πινόκιο είναι μια αθώα ψυχή με έναν αδιάφορο πατέρα που χάνεται σε έναν κόσμο που δεν μπορεί να κατανοήσει και ξεκινά ένα μοναδικό  ταξίδι». «Ήθελα να κάνω αυτή την ταινία από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Είμαι ευγνώμων που το Netflix μου έδωσε την ευκαιρία της ζωής μου να μεταφέρω τη δική μου εκδοχή, της ξύλινης μαριονέτας  που έγινε ένα αληθινό αγόρι» καταλήγει ο σκηνοθέτης.

    Στο πλαίσιο αυτό, το Netflix παρουσίασε το πρώτο teaser για το «ιδιόρρυθμο μιούζικαλ» του βραβευμένου σκηνοθέτη, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Στο μιούζικαλ θα ακούσουμε τις φωνές των Ewan McGregor ως Γρύλος, David Bradley ως Τζεμπέτο και Gregory Mann ως Πινόκιο. Ακόμα συμμετέχουν οι Finn Wolfhard, Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson, Burn Gorman, Christoph Waltz και Tilda Swinton.

    «Θέλω να σας πω μια ιστορία» ακούμε στο teaser. «Είναι μια ιστορία που μπορεί να νομίζεις ότι ξέρεις, αλλά τελικά δεν την ξέρεις. Βλέπετε, εγώ, ο Τζίμινι Κρίκετ, ήμουν εκεί. Για την ακρίβεια, έζησα, στην καρδιά του ξύλινου αγοριού».

    Δείτε στη συνέχεια το teaser:

    Διαβάστε επίσης: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! To Disney+ έρχεται επίσημα στην Ελλάδα! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles