23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    ‘Έρχεται στο Steam τον Αύγουστο το Overwatch 2

    Η Blizzard φέρνει μερικά από τα παιχνίδια της για PC στο Steam για πρώτη φορά. Η εταιρεία ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες ότι η μετάβαση θα ξεκινήσει με το Overwatch 2 στις 10 Αυγούστου, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποιοι άλλοι τίτλοι μπορεί να έρθουν στην πλατφόρμα.

    Ο πρόεδρος της Blizzard, Mike Ybarra, ανέφερε ότι το Battle.net θα παραμείνει προτεραιότητα για την εταιρεία, αλλά “έχουμε ακούσει ότι οι παίκτες θέλουν την επιλογή του Steam για τα παιχνίδια μας”. Η εταιρεία θέλει να υπενθυμίσει στους χρήστες ότι ενώ το Overwatch 2 θα είναι διαθέσιμο στο Steam, εξακολουθεί να απαιτεί λογαριασμό στο Battle.net για να παίξουν το παιχνίδι και να αποκτήσουν πρόσβαση σε λειτουργίες όπως το cross-platform παιχνίδι. Οι παίκτες θα έχουν επίσης πρόσβαση στη λίστα φίλων τους στο Steam και θα μπορούν να προσκαλούν φίλους στο Steam. Η Blizzard δεν ανακοίνωσε την υποστήριξη του Steam Deck.

    Μαζί με την υποστήριξη Steam, το Overwatch 2 λαμβάνει μια μεγάλη ενημέρωση. Οι παίκτες μπορούν να περιμένουν αποστολές PvE, μια νέα λειτουργία PvP και έναν νέο ήρωα. Η Blizzard το αποκαλεί Overwatch 2: Invasion και λέει ότι θα είναι “μια μεγάλη ευκαιρία για νέους παίκτες”. Όσοι επιθυμούν να κατεβάσουν το παιχνίδι στο Steam μπορούν να το προσθέσουν στη λίστα επιθυμιών τους τώρα και θα ειδοποιηθούν όταν κυκλοφορήσει στις 10 Αυγούστου.

    Διαβάστε επίσης:

    EA Sports FC 24: Ανανεωμένα gameplay χαρακτηριστικά αποκαλύπτονται στο νέο trailer (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles